FTBTOC 0-40% Brix Meter 0~25% Alkoholu Refracometer Víno Koncentrácia Tester ATCHandheld Hroznového Cukru

Novinka

€21.06

/ €26.32

Skladom

Alohol Koncentrácia: 0-25% Alkoholu obsah Cukru: 0-40% Brix Minimálne Divízie:0.2% Alkoholu; na úrovni 0,2% Brix Presnosť:± 0.2% Alkoholu; ± 0.2% Brix (Referenčná Teplota: 20°C ) ATC (Automatická Teplotná kompenzácia) rozsah: -10~30°C (50~86 °F) Rozmer: 160 x40x40mm Tento Špecifický Hroznového vína refraktometer sa používa na meranie obsahu cukru z hroznovej šťavy (pozri Brix stupnica na ľavej strane) v varenia procesu. Potom, podľa cukor z hroznovej šťavy, môžeme pochopiť koncentrácie alkoholu z hroznového vína po varení. To môže merať aj obsah cukru v hroznovej šťavy a koncentrácie alkoholu z hroznového vína. Nie je možné použiť na testovanie alkoholu koncentrácia skončil hroznového vína. Je vybavený Automatická Kompenzácia Teploty (ATC), tak, že fractometer je automaticky nastavený na správnu teplotu rozdiely z prostredia teplota.

Dual rozsahu návrhu na meranie obsahu cukru z hroznovej šťavy (0~40%) a koncentrácie alkoholu hroznového vína (0~25%). Ľahko ovládateľný, robustný dizajn, kompaktná veľkosť a ľahké, vhodné sledovať a vykonávať v širšom okolí. Ponúkame Manuál v angličtine S Postavená-v ATC (Automatická Teplotná Kompenzácia) od 10~30 °C Mäkkej Gumy okulára pre pohodlné sledovanie Vybavené meranie, ktorá poskytuje priame čítanie Presné testovanie výsledky zaručené Trvalé a bulit trvať dlho, Nastaviteľné manuálne zaostrovanie Pomocou okolitého svetla, len čo znamená, batériu alebo napájací zdroj nie je potrebný 1. Priložte Kryt Dosky so svetlom, zaostrite Úprava, kým sa nezobrazí rozsahu jasne. 2. Kalibrácia: presnosť Merania závisí na správnej kalibrácie. Prosím, uistite sa, že okolitá teplota je okolo 68 °F, destilovanej vody, ktoré môžu byť použité na kalibráciu. A. Otvorte Kryt dosky. miesto 2-3 kvapky do destilovanej vody na hranol, potom zatvorte kryt dosky a uistite sa, že voda šíriť aross hranolov bez akýchkoľvek vzduchových bublín alebo suché škvrny. počkajte asi 30 sekúnd, aby čítanie stabilizovať. Pozrite sa do okulára a zase kalibrácia skrutku skrutkovačom, kým je čítanie "0" 3. Čistenie hranol s mäkkou handričkou, potom miesto 2-3 kvapky kvapalných vzoriek, ktoré majú byť testované na hranol.potom zatvorte kryt dosky a m ake istí, že voda šíriť aross hranolov bez akýchkoľvek vzduchových bublín alebo suché škvrny. počkajte asi 30 sekúnd, aby čítanie stabilizovať. Zarovnajte prism montáž s zdroja svetla. pozrite sa do okulára a vy môžete získať čítanie. 4. Prosím leep refraktometer suché a čisté, v poli, ktoré môžu uistite sa, že čítanie presnosť a trvanlivé.

1 x Refraktometer 1 x Pipety 1 x Skrutka ovládača 1 x Čistiaca handrička 1 x anglický Návod na použitie 1 x Box

Štítky: meter cukru, alkohol meter víno, odrody rastlín, hroznový mreže, pivo, alkohol meter, sústrediť hrozna, hustomer alkoholu, atc refraktometer, alkohol meter, Refraktometer Cukru

Alkohol rozsah 0~25%
Hmotnosť 250g
Druh brix meter
Brix Rozsah 0-40%
Názov Značky FTBTOC
Veľkosť 18x2 cm
Použitie Cukor
Rozsah Merania 0-40%
Číslo Modelu MK236

Napísať recenziu

FTBTOC 0-40% Brix Meter 0~25% Alkoholu Refracometer Víno Koncentrácia Tester ATCHandheld Hroznového Cukru

FTBTOC 0-40% Brix Meter 0~25% Alkoholu Refracometer Víno Koncentrácia Tester ATCHandheld Hroznového Cukru

Alohol Koncentrácia: 0-25% Alkoholu obsah Cukru: 0-40% Brix Minimálne Divízie:0.2% Alkoholu; na úrovni 0,2% Brix Presnosť:± 0.2% Alkoholu; ± 0.2% Brix (Referenčná Teplota: 20°C ) ATC (Automatická Teplotná kompenzácia) rozsah: -10~30°C (50~86 °F)

Súvisiace produkty