EUDEMON 6pcs Skrinka Zámok Chladnička Zámok Zásuvky Šatník Todder Deti Detská Bezpečnosť Plastu ABS PE Wc Chladnička Zámok

Novinka

€8.17

/ €10.62

Skladom

Produkt Describtion:

☛ JEDEN ZÁMOK, RÔZNYCH MIESTO NA POUŽITIE : Nastaviteľná dĺžka môže zápas viac domácich podmienkach, ako sú skrine, zásuvky, prístroje, zariadenia, wc, odpadky plechovky, windows, domáce zvieratá kontajnerov a ďalšie. Udržať vaše najmenších od všetkých nebezpečenstiev vo vašej domácnosti.

☛ ŠPECIÁLNE DVOJITÉ TLAČIDLO DIZAJN : Špeciálne tlačidlo zdvojnásobiť je ťažké pre deti a otvorte ho, ale je ľahké pre dospelých, môžete otvárať/zatvárať jednou rukou na prístup k kontrolu.

☛ JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA : N o vŕtačku a nástroje potrebné.3M Páska so silnou viskózne (Efekt bude lepší, po 24 hod.) Nie je na škodu, na furnitures.

☛ PREČO POTREBUJETE : Zabrániť, aby dieťa priblížte ich prsty pri hraní zásuvky a skrinky/Zabrániť dieťa otvorte skriňu a dostať neporiadok doma alebo jesť niečo nebezpečné/Zabrániť dieťa hrať chladnička alebo práčka a zraní, atď.

Kupujúci Čítanie:

▶ O Produktoch:

Všetky výrobky sú preverované starostlivo pred skladovanie a balenie dobre na odoslanie.

Prosím, vyberte si správnu veľkosť, alebo farbu, čo chcete, my vám pošleme zásielku, ako si zvoliť v objednávke.

▶ O Zásielky:

Pošleme zásielku do 72 hodín ako obvykle, prosím, láskavo uistite sa, že všetky informácie sú správne, predtým, než sme sa vyslať, alebo to nie je dovolené upravovať.

▶ O Daňovom:

Vezmite prosím na vedomie, clo je mimo našej kontroly, sme nemôže zaručiť, žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.

▶ O Slúžiť:

Ak máte akékoľvek problémy so produktov, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Ak sa vám to páči, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5 star rating.

Štítky: baby care kit, zadarmo bezpečnosti, novorodenca bezpečnosť, nohavičky zásuvky, wardrob, dieťa zámok bezpečnostný, bezpečné blokovanie tlačidiel, deti v bezpečí, sídlo wc, skrinka zámok

Funkcia Platné pre poistnú skrine, chladničky,zásuvky a toalety.
Pôvod CN(Pôvodu)
farba Šedá/Modrá/Zelená
Vekové Rozpätie 3-6y
Použitie Zásuvky
Špecifikácia 6
Položka Druh Kabinet Zámky & Popruhy
Číslo Modelu B3102
Materiál Plastové
Pohlavie Unisex
Názov Značky EUDEMON

Napísať recenziu

EUDEMON 6pcs Skrinka Zámok Chladnička Zámok Zásuvky Šatník Todder Deti Detská Bezpečnosť Plastu ABS PE Wc Chladnička Zámok

EUDEMON 6pcs Skrinka Zámok Chladnička Zámok Zásuvky Šatník Todder Deti Detská Bezpečnosť Plastu ABS PE Wc Chladnička Zámok

Produkt Describtion: ☛ JEDEN ZÁMOK, RÔZNYCH MIESTO NA POUŽITIE : Nastaviteľná dĺžka môže zápas viac domácich podmienkach, ako sú skrine, zásuvky, prístroje, zariadenia, wc, odpadky plechovky, windows, domáce zvieratá kontajnerov a ďalšie.

Súvisiace produkty