Jeseň Zima Pevné Cashmere Sveter Ženy Pletené Dlhý Rukáv Turtleneck Svetre Ženy Slim Fit Základné Pulóvre 2020

Novinka

€8.07

/ €15.23

Skladom

Teplé Tip : Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.

Spätná väzba Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami,prosím, zanechajte nám postivefeedback a miera podrobnosti transakcie s "Ideálny 5 hviezd".ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím v prvom rade pred odchodom spätnú väzbu a Deatailed hodnotenia predajcu,môžeme problém vyriešiť mierovou cestou.

Upozornenie: Použite, prosím, vaše celé meno na objednávke, ak nie, kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie problémy. Ak chcete zmeniť adresu, veľkosť, alebo farbu, prosím, napíšte mi, než sme dodania. Ak sme už odoslaný na to, sme nebude akceptovať zmeny. Ak by ste nemali nechať farbu alebo veľkosť pre nás, budeme loď, aby ste náhodne Ak nie ste spokojní so položky, môžete sa vrátiť späť na refune alebo vymeniť. Avšak, kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie. Prepravné Údaje: Tovar bude dodávaný do 3-7 pracovných dní po platbe prijaté (Hanke.sk bude kontrolovať, či z vašej kreditnej karty,a to bude trvať asi 24 hodín a dovolenky s výnimkou),ak máme nejaký problém, o výrobok,budeme zanechať odkaz pre vás v čase,pls láskavo odpovedať nás v čase tiež, aby sa zabránilo mistkae stalo.

Štítky: móda jumper, hirsionsan zimný sveter ženy 2020, turtleneck ženy, f sveter, zebra sveter ženy 2020, krátke zimné sveter ženy 2020, jumper leopard, 100 akryl sveter, sveter tričko ženy 2020, pulóver zimné 2020 ženy

Pohlavie ŽENY
Uzavretie Typ ŽIADNE
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Vzor Typ Pevné
Štýl Príležitostné
Dekorácie ŽIADNE
Technics Počítač Pletené
Materiál Polyester
Hrúbka Hrubé (Zimné)
Materiálové Zloženie Polyester
Golier Turtleneck
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Položka Druh Pulóvre
Názov Značky VGVFHZY
Rukáv Štýl Pravidelné
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Číslo Modelu LY888

Napísať recenziu

Jeseň Zima Pevné Cashmere Sveter Ženy Pletené Dlhý Rukáv Turtleneck Svetre Ženy Slim Fit Základné Pulóvre 2020

Jeseň Zima Pevné Cashmere Sveter Ženy Pletené Dlhý Rukáv Turtleneck Svetre Ženy Slim Fit Základné Pulóvre 2020

Teplé Tip : Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky. Spätná väzba Milí

Súvisiace produkty