Mužské Bikiny Krásna spodná Bielizeň Svraštit Frontálne Sposrts Pol Kryt Drzý Nohavičky

Novinka

€7.26

Skladom

Mužské Bikiny Nohavičky Bielizeň Svraštit Frontálne Sposrts Pol Kryt Drzý Nohavičky Veľkosť M L XL TS67

*Popis : 1).Soft & stretch tkaniny je vyrobená z nylonu a spandex, takže si môžete byť istí, skvelý strih a super pocit na vašej pokožke.

2). Plný Svraštit Bikini ponúka drzý vzhľad.

*Stav: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

* Materiál: 85% Nylon + 15% Spandex

* Množstvo: 1

* Farba : Veľký, Pruhované, Žralok, Čmáranicou, Zúbkovaný, Žlté Lístie, Žltá Azalea

* Veľkosť Fit pre pás :

M / L / XL

M(72~86 cm)/(28.3~34 palec)

L(78~94 cm)/(30.7~37inch)

XL(84~102cm)/(33~40inch)

Skontrolujte prosím, merania a vyberte si to pravé!

Poznámky:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov.

Spätná väzba:

Sme vždy prijímať pozitívnu spätnú väzbu. Ak existuje akékoľvek nespokojnosť a chcete opustiť ma, Negatívne alebo Neutrálne pripomienky, kontaktujte ma prosím prvý. Aby sme mohli pracovať spolu, aby to pravé pre vás. A negatívna spätná väzba je naozaj zlé pre naše AE predávajúceho. To bude mať vplyv na naše predaj, náš príjem. Dúfam, že rozumiete. Veľmi pekne ďakujem.

Doprava:

Leteckou poštou, zvyčajne to trvá asi 15~28 dní, aby sa dospelo(s výnimkou USA, USA, to potrebuje len o 8 až 19 pracovných dní). Budeme posielať položky do 24-48 hodín (zvyčajne do 24 hodín) po zaplatení vymaže (blokovacie nič nepredvídané), a potom odoslať DOPRAVA OZNÁMENIE. Ale skutočný čas doručenia je z odosielateľa ovládanie, sme nie je zodpovedná za poskytovanie čas. Ak máte stále nie dostať to do 25 dní, prosím, kontaktujte ma, ja vám zabezpečí náhradu, alebo poslať jednu novú položku na vás, dúfam, že za pochopenie.

Návrat Politiky:

Sme vybaviť všetko vždy prísť s záruka spokojnosti: ak zistíte nejaké problémy s kvalitou keď sa zobrazí položky. Prosím, kontaktujte nás čoskoro. Akceptujeme výmenu alebo vrátenie peňazí do 7 dní od prevzatia tovaru. Budeme vrátenie kúpnej ceny, nie však poštovné a balné náklady. Spiatočnou adresou by byť na váš účet, a vy by ste tiež ne znovu platiť za výmenu byť re-loď sa na vás. Upozorňujeme, že položky, ktoré sa majú vrátiť musí byť v NOVOM stave. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením položiek!

Služby Zákazníkom:

Vítame a snažiť odpovedať na všetky e-maily, ktoré dostávame, spravidla do 24 hodín. Ak ste ešte nepočuli od nás, s najväčšou pravdepodobnosťou buď sme nedostali e-mail, alebo spam filtre sú blokovanie naša odpoveď. Prosím skontrolujte vaše hromadného e-mailu priečinka a nastaviť spam filtre umožňujú e-maily od nás

Štítky: príchod mens drzým, jaxfstk muž bielizeň, JAXFSTK, brazílsky mužov drzým, drzý človek, cheeky bikini, mens drzý dno, muži drzý nohavičky, OROCOJUCO, jjsox mužov remeň

Materiál Spandex
Pohlavie MUŽI
Nohavičky & Boxery Nohavičky
Vzor Typ Kvetinový
Číslo Modelu TS67
Pôvod CN(Pôvodu)
So Sexuálnym Podtextom No
Nemravný Obrázok No

Napísať recenziu

Mužské Bikiny Krásna spodná Bielizeň Svraštit Frontálne Sposrts Pol Kryt Drzý Nohavičky

Mužské Bikiny Krásna spodná Bielizeň Svraštit Frontálne Sposrts Pol Kryt Drzý Nohavičky

Mužské Bikiny Nohavičky Bielizeň Svraštit Frontálne Sposrts Pol Kryt Drzý Nohavičky Veľkosť M L XL TS67 *Popis : 1).Soft & stretch tkaniny je vyrobená z nylonu a spandex, takže si môžete byť istí, skvelý strih a super pocit na vašej pokožke. 2).

Súvisiace produkty