Tváre Parník Nano Pary Iónové Zvlhčovač Pokožky Starostlivosť pre Domáce Tvár Sauna Hydratačné Čistenie Pórov NÁS

Novinka

€8.34

/ €11.26

Skladom

Popis:

Inovovaný Nano Pary Tech,Profesionálne Ošetrenia Tváre: tváre parník domov tváre navrhnuté s exkluzívnymi Atomizing Lampa a nové sonic rozprašovač na výrobu nano pary s záporne nabité ióny častice.Nano parné v kombinácii s iónové častice vody sú až 10x efektívnejšie prenikanie pokožkou.To môže odblokovať vaše póry a zlepšiť tón vašej pleti.

Full-Poháňal Parný len do 30 sekúnd, zmení čistej vody do Mikro-Jemné častice vyrábať silný, v súlade hmly.Normálne parník výrobu vodnej pary namiesto nano iónové hmly,nemôže preniknúť hlboko do pórov. Zatiaľ čo naše tváre parník je až 10-krát efektívnejšie prenikanie vašej pokožky, čo znamená, že zlepšujú krvný obeh, rovnako ako 10-krát.Vezmite prosím na VEDOMIE:nepridávajte viac ako 50 ml vody!

Muti-funkčné, Profesionálne Ošetrenia Tváre: Naša tvár parník tváre parník bpa free nielen pomáha suchej pokožky pridaním vlhkosti, otvára póry umožňujú lepšie prenikanie, ale tiež zmierňuje akné a vyrážok. A Teplej Hmly tiež môže prirodzene hĺbkové čistenie na zlepšenie kvality kože. Umožňuje zabudnúť na stres deň na chvíľu.

Parník na tvár navrhnuté s patentovanou vnútorné čistenie systému,uistite sa, že para je 100% čistý a dosiahne svoju pleť v najčistejšie a najúčinnejšie stave.POZNÁMKA: vzdialenosť medzi lícom a trysky by mala byť 25-30 cm.

Tváre parník dizajn s Pearl White vzhľad, navrhnutý s vstavaným-in vodné nádrže,ktoré nie je ľahké poškodenie a pretečeniu vody,viac v bezpečí, keď vo vode.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Menovitý výkon: 300W

Pary objem: 6.5 g/min

Meranie pohár kapacita: 55ml

Veľkosť produktu: 26.5 x13.5 x 10.5 cm (po montáži)

Balenie Obsahuje:

1 X Tvár Parník ( us Konektor)

1x Meranie pohár

1 X manuál

Štítky: kúpeľ, sauna, tvárová parná sauna, iónové spa, sušič vlasov, vlasy nohu, tváre iónové parník, tvár parník, eloole usb, zvlhčovač sauna, Tváre

Pôvod CN(Pôvodu)
farba Biela
Veľkosť 26.5 x13.5 x 10.5cm
Typ Pleti všetky typy pleti
Názov Značky gazechimp
Krajina/Región Výroby Čína
Tvár Sauna Tvár Spa Hydratačné Hĺbkový Čistiaci Pare Tvár, Pary, Teplej Hmly Čistenie Pórov
Materiál Plastové
Veľkosť Typ Veľkosť
Zdroj Napájania Iné

Napísať recenziu

Tváre Parník Nano Pary Iónové Zvlhčovač Pokožky Starostlivosť pre Domáce Tvár Sauna Hydratačné Čistenie Pórov NÁS

Tváre Parník Nano Pary Iónové Zvlhčovač Pokožky Starostlivosť pre Domáce Tvár Sauna Hydratačné Čistenie Pórov NÁS

Popis: Inovovaný Nano Pary Tech,Profesionálne Ošetrenia Tváre: tváre parník domov tváre navrhnuté s exkluzívnymi Atomizing Lampa a nové sonic rozprašovač na výrobu nano pary s záporne nabité ióny častice.Nano parné v kombinácii s iónové

Súvisiace produkty