Wonlex S1 Smart Hodinky Mužov Šport Náramok 2G Starších Srdcovej frekvencie, Krvného Tlaku Monitor Anti-stratil GPS Tracker vo Veku Starostlivosť SOS Alarm

Novinka

€28.59

/ €95.31

Skladom

Wonlex S1 Smart Hodinky Mužov Šport Náramok 2G Starších Srdcovej frekvencie, Krvného Tlaku Monitor Anti-stratil GPS Tracker vo Veku Starostlivosť SOS Alarm

Zákazník Oznámenie:

1.Ak potrebujete ruský Jazyk, alebo akýkoľvek iný, prosím, napísať poznámku na základe vašej objednávky zaistíme ako požiadavka.

2.Niekedy budeme používať cartoon box s Wonlex Nálepky nahradiť plastové okno, v prípade sledujte obrazovku dostať začiatku plastové okno počas pôrodu tranzitu.

3.V mnohých Krajinách, keď voláte na hodinky, všetky telefónny zoznam čísla 4G hodinky sú identifikované bez názvu, ale iba čísla , niektoré 2G hodinky môžu mať tento problém, pretože SIM karty skrýva meno. Je to problém so sieťou: predvolené nastavenie pre SIM bol "skryť moje číslo". toto môže byť zmenené podpora služby SIM karty operátora. Iné riešenie, aby pre hodiny určiť telefónne číslo volajúceho, musíte zadať telefónne číslo a názov nie len prostredníctvom aplikácie, ale aj zapísať samostatne na SIM karte sám.

4.O "Zvuku Opatrovník/Monitorovanie/spätné Volanie Funkcie" chýba v app: prosím vložte sim kartu a nastaviť hodinky pracuje, aby to vonkajšie zistiť LIBIER a GPS, potom, že funkcia bude synchronizovať.(Server potrebuje získať základňovej stanice miesto nie je Nemecko a Nórsko), potom zápas monitorovania funkcia auto.)

5. USA, Kanada, Austrália, Nový Zéland, kde 2G je takmer nie je k dispozícii.

(Odporúčame 4G modely:KT10 ,KT11, KT13, KT15, KT20, KT21, KT22 a KT23)

6. Pre Tureckom a Azerbajdžanom kupujúceho, uveďte, prosím, vaše vlastné číslo imei podľa vašej objednávky , Budeme pridávať vaše imei číslo do nášho servera pred lode von. Inak naše imei nemôžem použiť na vašej krajine.

7. Lepšie použiť našu Setracker 2 alebo Setracker app , hoci niekedy môže byť Reklám v našom app (môžete kliknúť na výstupe), ale je zadarmo na použitie natrvalo. Iné Aplikácie, aj keď Reklamy-odstránené, ale musíte platiť od $ 9 a $ 19 pre predplatné, alebo mať tri dni zdarma predplatné. Ak chcete použiť iné aplikácie, tiež v poriadku. Napríklad, Nájsť Moje Deti , prosím kontaktujte nás a povedzte nám IMEI číslo pozerať, musíme urobiť zálohu v našej databázy servera , inak to bude automaticky vráti do Setracker IP servera, keď používate inú aplikáciu, spôsobiť hodinky vždy offline. 8.Ak máte vlastný server a aplikáciu chcete vyskúšať naše sledujte, prosím, napísať poznámku na základe vašej objednávky na "Dešifrovanie Verzia" FAQ:

1.Otázka:mám hodinky, nikdy som sa používa s Nájsť Moje Deti APP pred, ale chcem používať s Nájsť Moje Deti APLIKÁCIE teraz.

--A:uveďte, Prosím, číslo imei pre nás, musíme zálohy na náš server databázy predtým, ako ju použijete, inak to bude vrátiť sa do Setracker Server auto pri použití Nájsť Moje Deti APP Server, spôsobené hodinky vždy offline. Ale náš technik iba túto prácu v piatok.

2.Otázka:mám pozerať už použité Nájsť Moje Deti APP, IP servera je:92.53.87.162,8001#, ale chcem použiť Sertracker APLIKÁCIE teraz.

--A:uveďte, Prosím, číslo imei pre nás, musíme to zmeniť na náš server databázy, inak to bude vrátiť sa do Nájsť Moje Deti APP Server auto pri použití Setracker server, spôsobené hodinky vždy offline.

--A:môžete požiadať Nájsť Moje Deti APP spoločnosť zmeniť na naše Setracker server.

Funkcie : Real-time umiestnenie: Pomocou GPS a WIFI & LIBIER , pomôžte presné vyhľadanie dieťaťa geografickú polohu. 3 SOS čísla : k Dispozícii máme 3 SOS čísla je možné nastaviť v APLIKÁCII, stlačte tlačidlo SOS tlačidlo na 3 sekundy, užívateľ môže volať a posielať poplachové správy na telefónne číslo. Nie je znepokojujúce čas: Rodičia môžu nastaviť 3 triedy krát v APLIKÁCII štít hovor,iba SOS číslo môžete vytočiť, zabrániť deti hrať sledovať v triede. Hlas monitorovanie : Raz telefónne číslo potvrdil, pozerať sa bude volať číslo automaticky, zatiaľ čo používateľ neviem. Telefónny zoznam : kliknite na tlačidlo a zadajte, ak chcete nastaviť telefónne čísla aplikácia, a vyberte číslo a vytočte. Tepová frekvencia, krvný tlak : Ak sa späť hodiniek má fotoelektrický snímač prepínač, zadajte srdcovú frekvenciu a krvný tlak rozhranie, seňor svetlo sa automaticky zapne, meranie tepovej frekvencie a krvného tlaku. Ak nemá nosiť hodinky správne, to bude rýchle, prosím nosiť správne a zmerajte znovu. Krok: Krokomer je predvolene vypnutý, funkcia môže byť zapnutá v Aplikácii. Keď krokomer pracuje, počet krokov, sa budú synchronizovať. Sedavé : kliknite na tlačidlo, ak chcete zadať nastavenie rozhrania, vyberte zatvorte alebo otvorte upozornenie na upozornenie užívateľa nebude sedieť príliš dlho, a nastavte čas pripomenutia, časový interval je 10 min, najdlhší čas je 200 min. Dial : môžete vytočiť číslo, ktoré chcete volať. Ostatné odporúčané funkcie: 3 alarmy môžu byť nastavené na APP / Zdravé nahrávanie / low battery alarm / história záznam a prehrávanie / nízky alarm/ APP Podporu IOS a Android Podpora Jazykov:anglický ŠPECIFIKÁCIE:

Štítky: smartwatch, gp tracker, ary hodinky, aliang pánske hodinky, jednoduché hodinky, gps, muži pozor akcia, veľa citizen hodinky, hodiny muž, muži sveter, smart hodinky

Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Kapacita batérie 300-450mAh
SIM Karta je k Dispozícii Áno
Rozlíšenie 240X240 pixelov
Nepremokavé IP67 život nepremokavé
Kapela Materiál Silica gel
Chipset MT2503
Fotoaparát ŽIADNE
CPU Výrobca Mediatéka
Kapela Odnímateľný Áno
Jazyk angličtina
Druh Na Zápästie
GPS Áno
Nepremokavé Triedy Život Nepremokavé
Funkcia Tepová Frekvencia Tracker
ROM <128 MB
Mechanizmus No
Certifikácia CE
Prípad Materiál Plastové
Príslušenstvo Magnetické kábel
Pamäť RAM <128 MB
Zadná Kamera ŽIADNE
CPU Model MT2503
Displej Tvar Námestie
Frekvenčné Pásmo GSM 850/1900/900/1800
Systém ios
Názov Značky wonlex
Štýl Šport
Displej ŽIADNE
Sledujte veľkosť 63*34*18 mm
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Senzory G-Sensor
Viac Voĺba No
APP Download (prevzatie aplikácií je k Dispozícii No
Režim Siete 2G
Batéria Odnímateľný Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Batérie 400mAh
Pohyb Typ Elektronické

Napísať recenziu

Wonlex S1 Smart Hodinky Mužov Šport Náramok 2G Starších Srdcovej frekvencie, Krvného Tlaku Monitor Anti-stratil GPS Tracker vo Veku Starostlivosť SOS Alarm

Wonlex S1 Smart Hodinky Mužov Šport Náramok 2G Starších Srdcovej frekvencie, Krvného Tlaku Monitor Anti-stratil GPS Tracker vo Veku Starostlivosť SOS Alarm

Wonlex S1 Smart Hodinky Mužov Šport Náramok 2G Starších Srdcovej frekvencie, Krvného Tlaku Monitor Anti-stratil GPS Tracker vo Veku Starostlivosť SOS Alarm Zákazník Oznámenie: 1.Ak potrebujete ruský Jazyk, alebo akýkoľvek iný, prosím,

Súvisiace produkty