Abstraktné Umenie, olejomaľba na Plátne, Plagáty a Vytlačí Moderný Škandinávsky Wall Art Obrázok Spálne Cuadros Dekor

Novinka

€7.05

/ €9.80

Skladom

Abstraktné Umenie, olejomaľba na Plátne, Plagáty a Vytlačí Moderný Škandinávsky Wall Art Obrázok Spálne Cuadros Dekor

Rám:

Všetky ceny nezahŕňajú rám ,len vytlačené plátno a lode v valcované rúry.

Celková Plátno Veľkosť:

Sme maľovať extra 5 cm na každej strane každého panel pre frameing , napríklad maľovanie veľkosť 40x60cm , celková plátno veľkosť je : (5+40+5) x (5+60+5) = 50x70cm

Materiály :

nepremokavé polyster canvs a pigmentový atrament

Doba Spracovania:

1-2 dni po potvrdení platby

Pripomenul, našich zákazníkov o niečom>>> 1.Vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové monitory,mobilného telefónu, farba objektov je trochu odlišné od zobraziť obrázky v obchode. 2.Tento vynikajúcu kvalitu výtlačkov plátno bez rámu, aby sa stanovuje poštovné náklady, ale táto veľkosť je obvyklé foto rámček veľkosť a môžete pripraviť rám ľahko. 3.Každý maliarske plátno má 4-5 cm extra biely okraj, 4 strany ( ako Obrázok Č. 1 zobraziť ) , je to pre natiahnuté po tom, ako dostanete plátno maľby, ak máte iné požiadavky( nie je potrebné, biely okraj, alebo potrebujete biely okraj s inými veľkosti, alebo potrebujete Zrkadlový efekt edge) , prosím, kontaktujte nás 4.Tento nezarámované maľovanie balené v Tube. Buďte opatrní, keď vám rozbaliť balíček s nožom, nedovoľte, aby čepeľ poškriabaniu plátno. Ak je farba vôňa pre nové maľby, že je normálny.A vôňa je žiadne poškodenie ľudského tela , jednoduché používanie. 5. Objednávky bude možné vyslať do 1-2 pracovných dní ak je tovar skladom, bude možné vyslať do 3-5 pracovných dní, pokiaľ je na sklade. 6.Ak potrebujete iné veľkosti, kontaktujte nás, prosím! Tiež sme prijali zákazku olejomaľby.

Odchádzame Príplatok 4-5cm Biely okraj pre rámovanie obrazu ako ( Č. 1 ) picture show , napríklad si kúpite maľovanie veľkosť : 50x70cm , Celková Veľkosť plátna, ktoré ste obdržali je : (4+50+4) x (4+70+4) = 58x78cm napríklad môžete kúpiť maľovanie veľkosť : 75x105cm , Celková Veľkosť plátna, ktoré ste obdržali je : (5 + 75+5 ) x (5 +105+5 ) = 85x115 cm Ak si chcete objednať extra 5cm farba mirror edge ako ( N0.2 ) Piectre Ukázať , Plešiny zanechať správu k nám .

Sme Výrobca plátno, vytlačí a olejomaľby v Yiwu City ,Zhejiang ,Čína . Naše Výrobné rozkladá na ploche 3500 metrov štvorcových , máme 8 nastavuje Digitálne Tlačové Stroje a 53 umelcov . Máme 8 rokov Medzinárodných obchodných Od roku 2008 , Môžeme loď do Vzduchu a Mora Kontajnera ,Ak máte v pláne kúpiť viac , prosím kontaktujte nás , my vám pošleme naše najnovšie katalógy a najlepšiu cenu .

Môžete Zaplatiť Prostredníctvom Kreditnej Karty alebo iné Súkromné Banky Kartu cez Alipay Priamo , môžete tiež platiť cez Western Union alebo Paypal alebo T/T Banka prevod Peňazí, Prosím, dajte nám vedieť, ak máte akékoľvek otázky . Vďaka .

-Všetky objednávky bude dodaný von do 3-5 pracovných dní po vaša platba potvrdená,Ak niektoré Modely máme Skladom , môže loď v jeden deň ,Vaše objednávky bude dodaný prostredníctvom Príspevku Registrovaný Air Mail, EMS, Epacket, DHL, FedEx alebo UPS.

-Zvyčajne dodacia lehota bude trvať asi 7-30 pracovných dní. To závisí od destinácie a iných faktorov, ak nechcete prijímať svoj pozemok do mesiaca, ihneď nás prosím kontaktujte. Naša cena nezahŕňa dovozné dane, a tie sú zodpovedné za ciel.

-Všetky naše položky bude odoslaný na adresu ponúkané kupujúcich, potvrďte prosím vašu adresu starostlivo pred platby. Môžete nám zanechať správu, ak chcete zmeniť adresu pred máme loď z vášho pozemku. Akonáhle je dodávaný, to sa nedá zmeniť nič viac.

-On-line sledovania k dispozícii. Sledovacie číslo webové stránky a budú ponúkané raz dodaní položky.

Prosím, uistite sa, že ste vybrali Správnu Veľkosť a Farby pred potvrdenie platby.

Vrátime vám ak vrátite on položky do 7 dní od prevzatia bez udania dôvodu. Avšak, Je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich Pôvodných Podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a nebudeme vrátenie peňazí v plnej výške, Ak sa to stalo , kupujúci uplatniť Nárok s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu .

Nechajte nám spätnú Väzbu s 5 Hviezdičkami, ak ste spokojní s našimi položiek a služieb, Vaša pozitívna spätná väzba je veľmi užitočné pre ostatných kupujúcich a usa .

Štítky: muž abstraktné wall art, plagát škandinávskych, doprava zadarmo do čile, plagát váš telefón, egyptský moderné obrazy, wall street fotografie, big wall obrazových rámov pre obývacia izba, stredomorská olejomaľba na plátne, plagát na stenu, mačka farba

Materiály Nepremokavé plátno a pigmentový atrament
Predmety abstrakt
Bez rámu Vytlačené plátno iba( bez rámu)
Prispôsobený veľkosť a dizajn ok wall art plátno moderné abstraktné
Pôvodný Áno
Rám Môžeme urobiť zarámované maľovanie príliš
Formulár Jeden
Balenie Valcované Trubice
Pôvod CN(Pôvodu)
farba Rovnako ako originálny Dizajn
Médium Nepremokavé Atrament
Druh Plátno Potlače
Názov Značky YWDECOR
Technics Sprej Na Maľovanie
Štýl abstrakt
Rám režim Bez rámu
Tvar Horizontálne Obdĺžnik
Home Decor Abstraktné Maliarske Plátno Krajina Dekoratívne Maľby Moderných Obrazov Na Stenu
Podpora Base Plátno
Materiál Plátno
Číslo Modelu PC12922
Maľovanie Na Štýl A Techniku, Vysoko Kvalitné Digitálne Tlačené
Produkt useage Domov,Dom,Obývacej Izby,Spálne,Kancelárie,Kaviarne,Hotely

Napísať recenziu

Abstraktné Umenie, olejomaľba na Plátne, Plagáty a Vytlačí Moderný Škandinávsky Wall Art Obrázok Spálne Cuadros Dekor

Abstraktné Umenie, olejomaľba na Plátne, Plagáty a Vytlačí Moderný Škandinávsky Wall Art Obrázok Spálne Cuadros Dekor

Abstraktné Umenie, olejomaľba na Plátne, Plagáty a Vytlačí Moderný Škandinávsky Wall Art Obrázok Spálne Cuadros Dekor Rám: Všetky ceny nezahŕňajú rám ,len vytlačené plátno a lode v valcované rúry. Celková Plátno Veľkosť: Sme

Súvisiace produkty