TL866II Plus EEPROM PIC AVR TL866A TL866CS USB Universal BIOS nand Programátor 24 93 25 mcu Bios EPROM

Novinka

€27.69

Skladom

Výkon:

★ Dobre navrhnuté lacné profesionálny programátor, Výroba vysokou hustotou, SMD technológia, jednotné používateľské rozhranie, jednoduché použitie, plne funkčný, spoľahlivý program spustený aplikačného softvéru, ultra-malý kód,beží rýchlejšie, podporuje bilingválne(angličtina a Čínština), môže automaticky identifikovať operačný systém nainštalovať a spustiť pod WIN 2000/WIN XP/WIN 2003/WIN 2008/WIN VISTA/WIN7.

Poznámka: nasledujúce výkon zoznam

• Veľká časť ďalších rozvojových programátori nie sú porovnateľné na jeho funkcie,, že nie je ľahké dosiahnuť.

• Vysoká Rýchlosť Programovania: Tento programátor má Vstavaný MCU s vysokým výkonom a vysokou kapacitou USB rozhranie na komunikáciu rýchlosť 12Mbps, sú v súlade s ( Pre každý obvod) dobre navrhnuté programovací algoritmus a USB vysokorýchlostné komunikácie. Môže to byť jeden z najrýchlejšie integrované vývojové programátory, rýchlosť bola splnená potreby malé množstvo efektívnu výrobu.

V porovnaní s podobnými produktmi, niektoré čipy rýchlosť programovania je niekoľkonásobne rýchlejšie, dokonca viac ako 10-krát. Pre 4Mbits paralelné FLASH ROM upgrade programátor (Verzia 3.01 alebo vyššie) trvá len asi 35 sekúnd do konca programovanie (celkový čas vymazať, písať, verifikácia). To trvá len o 32 +79 sekúnd čítať a písať 32MB TE28F320. Vo väčšine prípadov, paralelné flash čip môže byť naprogramované na istý čas to môže byť overené. Programové budú okamžite zastaví, ak tam nie je chyba. To trvá len asi 12 sek (čítanie) +18 sek (zápis) sa čítať a písať 8 Mbit sériové 25P80. To trvá len približne 98 sek +160 sek čítať a písať žetón 64MB kapacity. Podporuje spoločné 8-PIN a 16-PIN 25 série čip s veľkou kapacitou.

Upozornenie: 16 MB alebo väčšia kapacita flash čip nemôže byť naprogramovaný podľa všeobecných programátorov, pretože rýchlosť programovania, zatiaľ čo TL866II Plus programátor môže široko podpora 64 MB, Sériový a paralelný série čipy 48PIN. To poskytuje pozoruhodnú kvalitu, ktorá sa líši od ostatných bežných programátor.

★ Podporu širokej škály žetónov: Všetky druhy 26, 27, 28, 29, 37, 39, 49, 50 paralelné ROM, EPROM, EEPROM, 24, 25, 35, 85, 93, 95 Séria EEPROM, Sériový paralelný ROM čipy, plne podporu 48-PIN čipy 64Mbits kapacity. To tiež podporuje rôzne modely 51 séria microcontroller, AVR microcontroller, vrátane ATMEGA série, ATtiny Série, AT90XXX Série MCU, MICROCHIP PIC10 PIC12 PIC16 PIC18 MCU, programovanie GAL programovateľných logických obvodov, SRAM test, 54/74 a CMOS4000 série IC komplexné funkčné testy. V súčasnosti, to môže skutočne program viac ako 12000 žetónov. Viac žetónov budú podporované v procese budúcnosti upgrade.

★ Unikátny ultra-low power: celá programátor je vybavená s ultra-nízkym napätím a je vybavený elektriny cez USB Rozhranie. To je prvý komplexný programátor na programovanie všetkých žetónov bez externého napájania. Ich vlastná spotreba energie je menej ako 20mA (to je 7mA keď programátor nie je programovanie, LED indikátor napájania použite najväčší elektriny, 5mA každý jeden) a Programovanie strata výkonu sadzba je menej ako 20% tak, že programátor môže dodávať vysoko VCC VPP programovanie elektrický prúd. Programovateľný čip môže byť vybavený dostatočne programovanie výkon (najväčší programovanie výstupný výkon 2 w, ktoré je možné pre čip použiť 2 w programovanie power). A vy sotva cítiť teplo programátora po taký dlhý práce.

★ Ľahko prenosný výkon: To je jeden z najmenších produktov vo svete a rozmery sú 10 CM*6TYP*2,5 CM (to je tak malé, ako vodičský preukaz). Navyše, nemusíte nosiť so externého napájania, pretože jeho ultra-low power, že je to viac prenosné.

★ Programovateľné programovanie napájanie: VPP a VCC programovanie napätia sú nezávisle program-kontrolované: programovateľné VCC je z 3,3 V pre 6.5 V, VPP 3.3 V, 21V. Kolísania napájania nie je významné, pretože multi-stage LC filter.

★ Najlepšie prepätím, prepäťová ochrana: VCC, VPP napájanie Programátor je vybavený nezávislým Stupeň 3 prepäťová ochrana automatické vypínanie napájania. Každý pin 40-pin programovanie pätice má VPP prepäťovej ochrany. Môže účinne zabrániť zavedenie čipu v nesprávnom mieste alebo skrat z iného dôvodu. V tejto programovanie prípade môže skončiť aj VPP vysokého napätia od vracia do vnútorného programátora a poškodeniu prístroja. Naozaj uistite sa, že programátor sa nepoškodí, keď sa najhoršom prípade skratu. V rovnakom čase, programovacie môže byť účinne chránené.

Štítky: batéria checker lipo, minipro tl866, TNM, usbasp, eeprom sop8, minipro, univerzálny programátor eprom, tl866ii plus, minipro tl866ii plus, ezp2019 programátor

Kompatibilné Značka/Model ŽIADNE
Názov Značky SHANGSIMOUDLECX

Napísať recenziu

TL866II Plus EEPROM PIC AVR TL866A TL866CS USB Universal BIOS nand Programátor 24 93 25 mcu Bios EPROM

TL866II Plus EEPROM PIC AVR TL866A TL866CS USB Universal BIOS nand Programátor 24 93 25 mcu Bios EPROM

Výkon: ★ Dobre navrhnuté lacné profesionálny programátor, Výroba vysokou hustotou, SMD technológia, jednotné používateľské rozhranie, jednoduché použitie, plne funkčný, spoľahlivý program spustený aplikačného softvéru, ultra-malý

Súvisiace produkty