Nástenné Závesné Zrkadlo Boho Okrúhle Zrkadlo s Fringe Okrúhle Zrkadlo Umenia Ornament make-up Zrkadlá na Byt Obývacia Izba, Spálňa

Novinka

€4.78

/ €6.55

Skladom

Odrážky:

1、Vysoká Kvalita Materiál: stene visí zrkadlo funkcie bavlny a zrkadlo a zrkadlo funkcie pokuty-tvarované tkané, ktorý je ideálny darček pre vaše české priateľov. A prosím na vedomie, že je ochranný film na povrchu zrkadla, prosím, trhať ho pred použitím na zabezpečenie jeho vysokým rozlíšením.

2、Minimalistický Zrkadlo: unikátny zrkadlo je skvelý spôsob, ako pridať vertikálny priestor! A boho zrkadlo bude vaša izba elegantné.

3、Ideálna Ozdoba: okrúhle nástenné závesné zrkadlo prinesie Český folk a vinobranie do vášho interiéru. A môže byť umiestnené samostatne alebo skladaný s ostatnými, funguje to veľmi s ratanové zrkadlo. Je ozdobené nástenné zrkadlo je ideálny pre domáce zariadených v rustikálnom štýle vintage.

4、Široký Žiadosti: boho zrkadlo je skvelá dekoratívne nástenné art. A to je ideálny pre zavesenie a umiestnenie na stôl. A môžete dať na váš obývacia izba, spálňa, kúpeľňa, detská škôlka a iných miestach.

5、Správnu Veľkosť: celkový priemer boho zrkadlo (vrátane fringe) je asi 30 cm/11.81 v, ktoré budú spĺňať vaše potreby.

Špecifikácie:

Názov: Severská Stene Visí Zrkadlo

Materiál: bavlnené lano + sklo

Veľkosť: (cca.) priemer - 30 cm/11.81 v, zrkadlo - 20 cm/7.87 v

Balenie Zoznam:

1 * České Stene Visí Zrkadlo

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: starožitný royal zrkadlo, boho šperky, zrkadlo vintag, ika nástenné zrkadlo, miracullum samolepky na stenu, toaletný stolík make-up, veľké zrkadlo na holenie, macram, boho dekor, dekor zrkadlo na stenu

Tvar KOLO
boho zrkadlo České Stene Visí Zrkadlo
Názov Značky AIHOME
Názov Nordic Stene Visí Zrkadlo
Drop shipping Podpora
Veľkosť (approx.) diameter - 30cm/11.81in, mirror - 20cm/7.87in
Druh Vysoká Kvalita
Číslo Modelu Nástenné závesné zrkadlo
Materiál bavlnené lano + sklo

Napísať recenziu

Nástenné Závesné Zrkadlo Boho Okrúhle Zrkadlo s Fringe Okrúhle Zrkadlo Umenia Ornament make-up Zrkadlá na Byt Obývacia Izba, Spálňa

Nástenné Závesné Zrkadlo Boho Okrúhle Zrkadlo s Fringe Okrúhle Zrkadlo Umenia Ornament make-up Zrkadlá na Byt Obývacia Izba, Spálňa

Odrážky: 1、Vysoká Kvalita Materiál: stene visí zrkadlo funkcie bavlny a zrkadlo a zrkadlo funkcie pokuty-tvarované tkané, ktorý je ideálny darček pre vaše české priateľov. A prosím na vedomie, že je ochranný film na povrchu zrkadla, prosím,

Súvisiace produkty