CGA na VGA Video Converter Hry Doskové Dvojité VGA Výstup pre CRT, LCD a PDP Monitor Arkádovej Hry Stroj ( GBS-8220)

Novinka

€17.04

Skladom

CGA na VGA Video Converter Hry Doskové Dvojité VGA Výstup pre CRT, LCD a PDP Monitor Arkádovej Hry Stroj ( GBS-8220) Arkádovej Hry Video Converter Rada Dvojité VGA Výstup pre CRT, LCD a PDP Monitor; Podpora CGA EGA YUV na VGA (2 VGA) ; Pack 1 set.

O Nás

Sme továreň herné príslušenstvo,locadted v Panyu District,Guangzhou City,Provincia Guangdong, Čína.Ak ste arefamiliar v tejto oblasti,musíte vedieť, aké veľké sú naše výrobky.Máme produkt PC Dosku,Video Hry,Multi Hra,Multi Kazety,Automat,Pinball Stroj,Kiddy Jazdy,ABS kabinetu k dispozícii pre 21"-25" monitor,ťažké stell skriňa na 25"-29" monitor s Jamma konektor,a niektoré náhradné diely,mincovníka,stlačte Tlačidlo,Ovládač,atď.

Platby

Akceptujeme Alipay v tejto platforme.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.Západ Únie,TT, atď.

Daň

Naša cena nezahŕňa dovozné dane vzhľadom na rôzne krajiny majú rôzne politiky pre dovoz dane a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Zásielky

100% deliverd výrobky sú testované pred odoslaním tým, QC.Budeme posielať položky do 1-5 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.Singapur Post dodacia lehota je 15 - 80 dní.Niektoré krajiny ako Rusko a Brazília môže trvať dlhšie.Ak

nedostali ste položka v priebehu 30 dní od zaplatenia,prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Opýtajte sa nás na predĺženie dodacej lehoty namiesto toho, aby spor.

Ak sa nemôžete dostať váš tovar v čase,prosím, kontaktujte nás najskôr,budeme odpovedať svoj mail do 24 hodín normálne.Niekedy môžeme mať trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku(miestneho času).Ak sa nemôžete dostať váš e-mail po uplynutí 48 hodín,prosím, skontrolujte si nevyžiadanú alebo nás kontaktujte s inými emali adresu.Veľmi pekne ďakujem.

Poznámka

Vzhľadom k rôznym monitory ,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky,prosím pochopiť.Ďakujeme!

Štítky: crt monitor, arcade vga, arkádová hra monitor, arcade lcd monitor, CRT, gonbes gbs 8200, cga monitor, crt, crt tv, hd9800

Číslo Modelu CGA na VGA -dvojité
Vek >8 Rokov
Názov Značky Blee
Druh Mince, Tlačné

Napísať recenziu

CGA na VGA Video Converter Hry Doskové Dvojité VGA Výstup pre CRT, LCD a PDP Monitor Arkádovej Hry Stroj ( GBS-8220)

CGA na VGA Video Converter Hry Doskové Dvojité VGA Výstup pre CRT, LCD a PDP Monitor Arkádovej Hry Stroj ( GBS-8220)

CGA na VGA Video Converter Hry Doskové Dvojité VGA Výstup pre CRT, LCD a PDP Monitor Arkádovej Hry Stroj ( GBS-8220) Arkádovej Hry Video Converter Rada Dvojité VGA Výstup pre CRT, LCD a PDP Monitor; Podpora CGA EGA YUV na VGA (2 VGA) ; Pack 1 set. O

Súvisiace produkty