Roztomilé Mačka 12x12cm Digitálna Tlač Maľovanie Ručne Farbené Textílie DIY Šitie Patchwork Handričkou Scrapbooking Pre Kabelku Taška Patch 8pcs

Novinka

€4.81

Skladom

42359 ručne farbené textílie

Digitálna Tlač Ručne Farbené Obliečky-bavlnené Tkaniny pre Diy Scrapbooking 1. Materiál: ľan a bavlna, zmiešané textílie 2. Veľkosť: 12*12 cm 4. Balenie: 8 ks/časť 5. Dizajn: 8 dizajn, každý dizajn 1pcs. Ak chcete vybrať dizajn, prosím zanechať správu o návrhu počtu a množstva. 6. Použitie: Táto tkanina môže byť použitý pre scrapbooking, peňaženky, patchwork, vankúše, vankúše, tašky, bábiky, záclony, čalúnenie, mäkké vybavenie, nástenné závesné umenie a akékoľvek plavidlá projektov. Všetky naše tkaniny sú Zaručené 100% nové, neumytými, jemné kvality a nakrájame na objednávku. A všetky tkaniny sú uložené v našom bez dymu a pet-free shop. Veľkoobchodná cena nie je k dispozícii, prosím neváhajte a kontaktujte nás! Nepatrné farebné rozdiely môžu exsit vzhľadom na svetlo, kamera a rôzne počítačové monitory.

Farba Nesúlad

Rozdiely vo farbe, môže byť príčinou niektorých iných dôvodov, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď ,Avšak ak si myslíte, že 0 prijaté v nesprávnej farby, prosím, kontaktujte nás.

Cena

Zisk 0s v mojom obchode je veľmi malý už ,pre malé objednávky,prosím, nie vyjednať cenu, Ak vašej objednávky je veľký prosím, kontaktujte ma pre ceny a podmienky.

Doprava

1,sme loď, na všetky naše 0s po celom svete v rámci 7day čína post air mail/HK post air Mail/E-pcacket . To zvyčajne trvá 15-25 dni, aby sa dospelo.

2,Niekedy to môže trvať až 4-12 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné inšpekcie.

3.Naša cena nezahŕňa 0es,DPH,alebo iné skryté poplatky,Ak potrebujete, aby sme 0 balík ako 0 alebo vzorky s nízkou 0 zabezpečiť, platíte Minimálne 0,prosím, povedzte nám,alebo budeme 0 pravdivé 0 .

4,uistite sa, že vaše dodaciu adresu je správne, ak urobíte objednávku. Nie sme responsable pre dodanie poruchy z dôvodu nesprávnej adresy môžete nechať na nás whe objednávanie.

Termín doručenia 1.100% kupujúcich Spokojnosť Zaručená 2. Všetky poškodené alebo chýbajúce 0. Obráťte sa na nás so 7 dní na výmenu alebo vrátenie peňazí, Prosím neotvárajte spor bez komunikácie 3. Používa 0 alebo umelých poškodenia, nie je prijatý. 4. Prosím, majte na 0 v pôvodnom stave a take fotky ako dôkaz pre vrátenie peňazí 5. Ak sa potrebujete vrátiť, alebo vrátenie peňazí, prosím, kontaktujte nás na prerokovanie najlepšie riešenie na váš problém prvý pred odoslaním vráti 0. 6. Poštovné poplatky za vrátenie je 0(či už na vrátenie peňazí alebo exchage) sú kupujúceho zodpovednosti. 7. Náhrada bude odoslaný po prijatí vráteného 0. Spätná väzba 1. Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a Celému servisu, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a uľahčiť 5 hviezdičky pre nás. 2. Ak nie je žiadny problém s nákupom. Prosím, dostať do kontaktu pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť v našich silách, aby to riešili. Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: mačka tričko, textílie tilda, digitálna tlač textílie, čipky, alcantara handričkou, Bavlnená Tkanina, textílie patchwork, bavlnená tkanina tlač, boxy scrapbooking, handričkou ženy, mačka mince kabelku

Šírka 12x12cm
Pletené Typ Iné
Netkaných Technics Iné
Štýl Obyčajný
Funkcia Eco-Priateľský
vzor TLAČENÉ
Typ Produktu Ostatné Textílie
Materiál 100% Bavlna
Semiš Textílie Typ tilda,patchwork,scrapbooking,plavidlá, šitie projekty
Názov Značky SMTA
Technics Tkané
Druh Semiš Textílie
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Roztomilé Mačka 12x12cm Digitálna Tlač Maľovanie Ručne Farbené Textílie DIY Šitie Patchwork Handričkou Scrapbooking Pre Kabelku Taška Patch 8pcs

Roztomilé Mačka 12x12cm Digitálna Tlač Maľovanie Ručne Farbené Textílie DIY Šitie Patchwork Handričkou Scrapbooking Pre Kabelku Taška Patch 8pcs

42359 ručne farbené textílie Digitálna Tlač Ručne Farbené Obliečky-bavlnené Tkaniny pre Diy Scrapbooking 1. Materiál: ľan a bavlna, zmiešané textílie 2. Veľkosť: 12*12 cm 4. Balenie: 8 ks/časť 5. Dizajn: 8 dizajn, každý dizajn 1pcs.

Súvisiace produkty