Automobilový univerzálny line test skupiny automotive obvod detekcie univerzálny line skupiny vozidiel, diagnostika univerzálna linka MST-08

Novinka

€76.69

Skladom

MST-08 Funkcie:

1.Pri kontrole súčiastok, by to mohlo pripojiť zadnej strane terminálu priamo, by nedošlo k poškodeniu okruhu, znížiť thecircuit hrdze a vyhnúť pridaním impedancia.

2.Sa vzťahujú na všetky Automobilový Multimeter, predĺžená linka sondy pre osciloskop. Viac pohodlné pripojenie a kontrola rýchlo.

3.Pri kontrole elektrického prúdu, použiť len linky na pripojenie okruhu, nie je potrebné znížiť elektrické drôty.

4.Variabilný Resister môže simulovať predstierať, že signál teploty chladiacej kvapaliny senzor, škrtiaci ventil snímač a odoslať thepretend signál do počítača. To by sa predišlo riziku zmeniť na nové diely znova.

5.Vybaviť 2 sady LED svetlom. To môže dohliadať hala účinok, fotoelektrické signál, tryska, elektromagnetickým ventilom, electromagneticvalve prenosu radenie....a riadiace signály.

6.SRS Konektor môže simulovať airbag a vedenie zmluvnej zariadenie bezpečnostného pásu, aby sa zabránilo úrazu alebo miss-rozsudok.

7.Rôzne drôty v tomto poli, je vhodný pre Európu, Ameriku a Japonsko terminálu. Vysoká bežné použitie a pohodlie

MST-08 Funkcie:

1.Schéma Pomoci Auta: perfektné zapojenie obvodu kontrolu nástrojov

2.Môžu byť použité rýchlo pre úpravu a pomáha technik skontrolovať auto problémy presne.

3.Jeho premenné Rezistory môže byť použitý na simuláciu teploty chladiacej kvapaliny signálov snímača, škrtiaci ventil snímač signály vozidla ECU, aby sa zabránilo zbytočným nové náhradné diely.

4.Kompletný súbor rôznych vodičov v prípade, že sú vhodné pre väčšinu Európskych, Amerických a Japonských vyrobené terminálov.

5.Vybavený 2 sady LED svetlá; môže byť použitý na sledovanie Hala Účinok, optické signály, trysky, elektromagnetický ventil, prevodovka shift prevodovka a riadiace signály.

6.SRS konektor poskytuje, môže simulovať airbag a vedenie zmluvnej zariadenie bezpečnostného pásu, aby sa zabránilo úrazu alebo miss-rozsudok.

MST-08 Špecifikácia:

MST-08 Pokyny:

1.Odpojte elektronické konektor

2.Vyberte zodpovedajúce konektor adaptéra pripojte signálový kábel

3.Séria pripojiť pripojeného signálneho kábla medzi elektronických konektorov

4.Pripojte prístroj test tabuľka pero a prenos prepínač schéma pripojenia hol

MST-08 Balenie zoznam:

1. 5KΩPotentiometer (Premenná Resister) 2ks

2. LEDStroboscope 2ks

3. Rôzne automobilový ploché terminály 48pcs

4. Acicular Sonda 4pcs

5. Rôzne automobilový kruhové terminály 24pcs

6. Sonda 2 ks

7. 1 2 konektor 2 ks

8. Aligátor klip 2ks

9. 1 1 konektor 4pcs

10. SRS konektor 2 ks

Štítky: tabuľka workshop nástroje, foto nástroje dielňa, automobilový test, mt 08, veľké dielne nástroje, panel workshop nástroje, Automobilový Test Kit, dvere dielne nástroje, workshop špeciálne nástroje, obvod tester auta

Verzia Softvéru Najnovšie Verzie
Špeciálne Funkcie Najnovšie Verzie
Položka Hmotnosť 1.25kg
Položka Druh Iné
Názov Značky diagauto
Elektronické Áno
Napätie v
Hardvéru Verzia Najnovšie Verzie
Externé Testovanie Certifikácia ce
Druh Materiálu Dobrý
Položka Výška 12cm
Položka Šírka 12cm
Moc W
Položka Dĺžka 10cm

Napísať recenziu

Automobilový univerzálny line test skupiny automotive obvod detekcie univerzálny line skupiny vozidiel, diagnostika univerzálna linka MST-08

Automobilový univerzálny line test skupiny automotive obvod detekcie univerzálny line skupiny vozidiel, diagnostika univerzálna linka MST-08

MST-08 Funkcie: 1.Pri kontrole súčiastok, by to mohlo pripojiť zadnej strane terminálu priamo, by nedošlo k poškodeniu okruhu, znížiť thecircuit hrdze a vyhnúť pridaním impedancia. 2.Sa vzťahujú na všetky Automobilový Multimeter,

Súvisiace produkty