4.7 g Reálne 925 Pevné Mincový Striebro Fantázie Zlaté Citrine Matky Darček Krúžky NÁS 7.5# 25x24mm

Novinka

€10.62

Skladom

Popis: Preoduct Kovu: Garantované 925 Sterling silver produkty Tvár Náušnice:25x24 mm Drahokam veľkosť:5x3 mm Úprava: Vyhrievané Jasnosť: AK chcete VVS Ostatné: Luxusný, Luxusný, Elegantný, jednoducho a krásne!! Lesk: Jedna Pripomienka: Máme len pár zásob všetky produkty v našom internetovom obchode. Ak je to potrebné, prosím objednávku ihneď. Ďakujem. Platby :

Súhlasím Viazaný, kreditných kariet a PayPal

Doprava:

Každá položka sa dodávajú s doporučenou poštou a poistenie tak, že môžete sledovať stav dopravy on-line. To sa zvyčajne trvať 10-24 pracovné dni, aby sa dospelo.

Vracia:

Súhlasím vracia bez uvedenia dôvodu kupujúci obdrží po ich do 14 dní. Ak máte akékoľvek problémy, prosím e-mail nás a my vám radi s vami spolupracovať. Všetko sa vracia, musí byť v pôvodnom stave a nikdy nosené.

Spätná VÄZBA

Ako vždy, ďakujem vám za vašu podporu. Budem pokračovať, aby sa viac jedinečné šperky a poskytovať čo najlepšie služby pre každého. Som spravodlivý a ľahko hovoriť. Prosím, nechajte ma pozitívnu spätnú väzbu všetky položky. Ak máte pocit nespokojnosti s všetky svoje produkty alebo služby, Prosím kontaktujte ma a ja vám pomôžem, aby to riešili. Prosím, nenechávajte ma nič negatívne, netural a ja vám pomôžu vyriešiť ju. nosenie.

Všetko Najlepšie,

SheCrown Šperky Spoločnosť

Štítky: citrin kameň, vintage citrine krúžok, staroveké krúžok, 925 silver, pravého striebra 925 kapela krúžok, citrine prsteň, pravého striebra 925 krúžok dangles, 925 stering strieborný prsteň, druh svadobný prsteň súpravy, nohu krúžok

Hlavný Kameň CITRINE
Tvar\vzor RASTLINA
Krúžky Typ Svadobné Sety
Príležitosti Svadba
Štýl Klasické
Kovové Pečiatky 925,Libra
Číslo Modelu 0053
Nastavenie Typu Kolík Nastavenie
CertificateType Tretia Strana Hodnotenie
Názov Značky SheType
Jemné alebo Módne Jemné
Strane Kameňa Iné Natrual materiál
Pohlavie ŽENY
Položka Druh Krúžky
Kovy Typ STRIEBRO

Napísať recenziu

4.7 g Reálne 925 Pevné Mincový Striebro Fantázie Zlaté Citrine Matky Darček Krúžky NÁS 7.5# 25x24mm

4.7 g Reálne 925 Pevné Mincový Striebro Fantázie Zlaté Citrine Matky Darček Krúžky NÁS 7.5# 25x24mm

Popis: Preoduct Kovu: Garantované 925 Sterling silver produkty Tvár Náušnice:25x24 mm Drahokam veľkosť:5x3 mm Úprava: Vyhrievané Jasnosť: AK chcete VVS Ostatné: Luxusný, Luxusný, Elegantný, jednoducho a krásne!! Lesk: Jedna Pripomienka: Máme len pár

Súvisiace produkty