Christian Ježiš Kríž Prívesok Náhrdelníky Hrubé Odkaz Byzantskej Reťaz Z Nerezovej Ocele Mužov Náhrdelník Šperky Darček 18-30"

Novinka

€5.88

/ €6.53

Skladom

Farba : je Rovnaká ako obrázok

Materiál : Najvyššia Kvalita 316L Nerezovej Ocele

prívesok: 64mm*41mm 82g

Reťaz: môžete zvoliť, či sa majú alebo nemajú reťaze

Stav: Vysoká Kvalita a 100% Zbrusu Nový

Spokojnosť Zákazníka

Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

1. Ak balík je na konci ochrany obdobie, môžeme odložiť to na vás.

2, produktu farba striebra je farba nehrdzavejúcej ocele sám, zlatá/čierna/rose gold je farba vákuové pokovovanie

3, ak je to kvalita výrobkov problém, budeme mať vrátiť a vrátenie kanály, prosím neotvárajte sporu priamo, pobyt 1-2 hviezdičky hodnotenie.

Prepravné informácie

Zvyčajne, sme loď objednávky do 24 hodín po obdržaní platby. Máme loď na celom svete Hongkong normálne air mail, to zvyčajne trvá 20-25 dni, aby sa dospelo, ale niekedy môže to trvá alebo o viac ako 30 dní(môže to ovplyvnené pošta, vlastné alebo počasie, ect). Ak položiek ešte nemal prísť si po 30 dňoch, prosím, kontaktujte nás, budeme riešiť problém pre vás pripravujeme!

Chcete získať rýchlo? Ak je vaša objednávka viac ako $200, budeme loď položky pre vás EMS zadarmo, ktoré položky sa dospelo ste v 5-7 dní ! Ak vaša objednávka nedosahuje tento štandard, ale môžete očakávať, že položka dodaný rýchlo, jednoducho, neváhajte a kontaktujte nás, len ďalších pár dolárov sú povinné!

Návrat Politiky

Ak položka je poškodená, môžete vrátiť na vrátenie peňazí alebo výmenu do 7 dní po obdržaní.

Kupujúci by mal byť zodpovedný za prepravné náklady na vrátený tovar.

Budeme swap pre dobrý na sklade, dostupnosť, alebo preplatiť.

Spätná väzba

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás, keď dostanete vaše položky a my vám urobiť to isté pre teba. Vďaka vopred!

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa transakcií, pred odchodom všetky ohlasy, prosím, kontaktujte nás a dajte nám príležitosť nájsť riešenie. Ďakujeme!

Štítky: reťaz kríž, kríž zlato, modis predaj, hip hop necklac, necklac, reťaz zmrzliny, muži necklac, nerezová reťaz, muži nastaviť, christian prívesok

Názov Značky Babička Chic
farba Striebro Zlato/ Gold/Silver
Kovy Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Kompatibilita ŽIADNE
Materiál 316L Nerezovej Ocele
Náhrdelník Typ Prívesok Náhrdelníky
Číslo Modelu 2028X023
Položka Druh Náhrdelníky
Štýl Trendy
Jemné alebo Módne Móda
Tvar\vzor kríž
Dĺžka 18-30"
Reťazca veľkosť 6 mm široké byzantskej reťazca
Reťazec Typu Odkaz Reťazca
Funkcia ŽIADNE
Pohlavie MUŽI
Prívesok Veľkosť 64mm*41mm

Napísať recenziu

Christian Ježiš Kríž Prívesok Náhrdelníky Hrubé Odkaz Byzantskej Reťaz Z Nerezovej Ocele Mužov Náhrdelník Šperky Darček 18-30

Christian Ježiš Kríž Prívesok Náhrdelníky Hrubé Odkaz Byzantskej Reťaz Z Nerezovej Ocele Mužov Náhrdelník Šperky Darček 18-30"

Farba : je Rovnaká ako obrázok Materiál : Najvyššia Kvalita 316L Nerezovej Ocele prívesok: 64mm*41mm 82g Reťaz: môžete zvoliť, či sa majú alebo nemajú reťaze Stav: Vysoká Kvalita a 100% Zbrusu Nový Spokojnosť

Súvisiace produkty