Kalibrovaný Tlak Tamper 49/51/53/58mm Na Kávu a Espresso, Nerez

Novinka

€9.72

/ €14.95

Skladom

NAJLEPŠIE OCHUTNÁVKA ESPRESSO - Zažiť výbornú chuť, ktorá hladké a rovnomerne odstupňovaná utesniť bude dať ranné espresso výstrel.

POTRAVINY BEZPEČNÉ NEREZOVEJ OCELE - Vaše zdravie je náš #1 priorita. Uisťujeme vás, že ste získali svoje peniaze to stojí za tu. Sme použite najvyššiu kvalitu, potravinami-bezpečné 100% nerezovej ocele pre naše tampers' base bez povlaku. Nemusíte kupovať iné lacnejšie tampers ako môžu vločka vypnutie kovové kusy na svoje dôvody, keď utláčaním. Vaše blaho je príliš dôležité, aby sa riskovať.

UŠETRITE ČAS A PENIAZE - Krok do zďaleka najvyššiu kvalitu tamper k dispozícii kdekoľvek na túto cenu. Nikdy nebudete musieť kupovať ďalšie tamper znova, a ušetrí čas, peniaze a sklamanie. Akonáhle ste chuť, bohatú arómu hladko utesní espresso z vášho počítača, budete zabudnúť na miestnej kaviarni a prednosť, aby vaše vlastné.

PROSÍM ZMERAJTE VÁŠHO FILTRA KÁVY PRED OBJEDNANÍM! - Ak chcete zabezpečiť najlepšie skúsenosti, odporúčame vám, aby ste meranie vášho filtra kávy po našich tamper veľkosti sprievodca (posledný obrázok) na veľkosť vášho tamper dokonale. A prosím, vyberte si ten správny budete potrebovať !

Štítky: tamper, Z Nehrdzavejúcej Ocele, barista nástroj, káva dávka, cofee obrázok, hru saboteur, káva espresso maker, mlynček na kávu príručka, Francúzsky Stlačte, 51mm kávy tamper

Názov Značky Leeseph
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Číslo Modelu LCT061930
Pôvod CN(Pôvodu)
Tamper Základný Typ Zvlnenie

Napísať recenziu

Kalibrovaný Tlak Tamper 49/51/53/58mm Na Kávu a Espresso, Nerez

Kalibrovaný Tlak Tamper 49/51/53/58mm Na Kávu a Espresso, Nerez

NAJLEPŠIE OCHUTNÁVKA ESPRESSO - Zažiť výbornú chuť, ktorá hladké a rovnomerne odstupňovaná utesniť bude dať ranné espresso výstrel. POTRAVINY BEZPEČNÉ NEREZOVEJ OCELE - Vaše zdravie je náš #1 priorita. Uisťujeme vás, že ste získali

Súvisiace produkty