Bez Ramienok Koleno Dĺžke Čipky A Tylu Krátke Svadobné Šaty Biele

Novinka

€97.25

Skladom

Bez Ramienok Koleno Dĺžke Čipky A Tylu Krátke Svadobné Šaty Biele

1.Ak chcete, vlastná veľkosť, pri objednávke, prosím, vyberte si akýkoľvek štandardný veľkosť, a potom napíšte merania detaily v okne s hlásením pri platbe.

2.Štandardná veľkosť, prosím, skontrolujte nižšie uvedená tabuľka veľkostí

3.Compra urobiť, Brasil, por favor deixe-č o CPF robiť destinatario.

Sme skopírujte šaty, nie je možné, aby presne rovnaký ako obrázok.

ale všetky šaty sú plne obklad, vstavaná podprsenka a vykostené, vo vysokej kvalite.

Povedzte nám, prosím, farbu, meno, ktoré chcete,ak nie je na farbu, ktorú chcete v našom farba grafu,prosím, ukázať nám radšej farbu pred objednávky. Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration,najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja,nemôžeme zaručiť, ktorá farba naše šaty wil byť exacty rovnako ako fotografie, ktoré ste videli.

Perfektný padnúce šaty začína ideálne merania. Odporúčame nájsť profesionálne miestneho krajčíra, ktorý vám môže pomôcť opatrenie presne.Prosím, uistite sa, že opatrenie pásky nie je príliš tesné alebo veľmi voľné, a všetky merania sa budú pohodlné nosenie.

Poznámky:

1.Drahý priateľ,Prosím povedzte nám nasledujúce veľkosť s cieľom prispôsobiť vybavené šaty pre vás,(1inch=2.54 cm)

1).Prsia:_cm

2).Pás:_cm

3).Boky:_cm

4).Duté podlahy s obuv:_cm.

5).Pred ramenný pás:_cm

6).Plece pri pleci:_cm

7).Armhole:_cm

2.Priateľské Riadka:

1).Samotnom neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú rukavice,svadobný závoj,spodnička alebo v taške, klobúk,alebo hairband znázornené na obrázku, ak ju potrebujete, budete musieť zaplatiť za to osobitne.

2).Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, že farby našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami môžete vidieť na našom internetovom obchode.

3).Ako štýl, sme nemôže zaručiť, že hotový výrobok bude 100% podobný ako je to uvedené v našich webových stránkach, rovnako ako staré príslovie, že " nie sú 2 úplne rovnaké listy vo svete." Avšak, podobnosť môže byť až o 90% alebo viac ako 95% pre väčšinu šiat.

4).Zákazku je k dispozícii.Môžeme urobiť šaty podľa vašich obrázok alebo kresbu.

5).Všeobecne dodacia lehota je cca 10-15 dní,ak sa ponáhľať, aby sme si tiež urobiť pre vás.

Mohli ste platba online kreditnou kartou, tiež by ste mohli poslať na náš bankový účet do TT alebo Western Union.Akceptujeme platbu nasledovne,

Čína príspevok air mail/parcel všeobecné trvá 15 až 30 dní, v niektorých krajinách môže trvať až 60 dní.Myslíte o opatrní, než si vyberiete čína príspevok .

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Ako zodpovedný predávajúci,budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: francúzsky čipky svadobné šaty, jancember svadobné šaty, nigérijský svadobné šaty, crystal bodice svadobné šaty, šaty st, nevesta off white, korzet ivory, dlhý rukáv svadobné šaty s perlami a čipky, vysoká krku moslimských svadobné šaty, sophoeniya svadobné šaty

Dekorácie Čipky
Pre Tehotné Ženy No
Silhouette Plesové Šaty
Názov Značky Terence farba
Dĺžka Šiat Podkolienok
Výstrih lopatka
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Skutočné Obrazy No
Položka Druh Svadobné Šaty
Svadobné Šaty Textílie Tylu
Číslo Modelu S27
Vstavaný Podprsenka Áno
Pasu Prírodné
Rukáv Štýl Mimo Rameno
Späť Dizajn na zips
Vlak ŽIADNE

Napísať recenziu

Bez Ramienok Koleno Dĺžke Čipky A Tylu Krátke Svadobné Šaty Biele

Bez Ramienok Koleno Dĺžke Čipky A Tylu Krátke Svadobné Šaty Biele

Bez Ramienok Koleno Dĺžke Čipky A Tylu Krátke Svadobné Šaty Biele 1.Ak chcete, vlastná veľkosť, pri objednávke, prosím, vyberte si akýkoľvek štandardný veľkosť, a potom napíšte merania detaily v okne s hlásením pri platbe. 2.Štandardná

Súvisiace produkty