Smspade Jemná Koža Výprask Pádlo pre ženy Sexuálne Hračky, Výprask Flogger Bič Fetish Slave Flirtovanie Pádlo sex produkty

Novinka

€4.68

/ €5.85

Skladom

31 jemná koža pádlo s nity

To je faux kožené pádlo ponúka jednoduchý, ale elegantný dizajn a striebro nity pre dekorácie .

pádlo je úplne 31 cm dlhé, ktoré sú štandardné sex pádlo veľkosť .s Mangán kus zahrnuté v koža je pružná a pevná používať .

Rozmery

• Dĺžka: 31 cm • Hmotnosť: 0.05 kg

Čistí dôkladne pred a po použití s dezinfekčným prostriedkom.

Poskytujeme rýchle dodanie spôsoby, ako s extra poplatok:

Doprava v Číne post air mail je zadarmo:

O vrátenie alebo vrátenie peňazí:

Všetky položky bude dodaný kupujúcemu potvrdená Hanke.sk adresa. Ako budete platiť, prosím, uistite sa, že vaša adresa zhoduje s adresou, ktorú by ste chceli, aby sme loď.

Tovar bude dodaný do 3 pracovných dní na platby vymazané prijaté.

Niekedy bude dátum oneskorené kvôli nedostatkom, však vás budeme informovať prostredníctvom Hanke.sk správa systému.

Upozornenie: nie Sme zodpovední za colné daň alebo poplatok. Avšak, budeme minimálne pre vás.

Položky sú dodávané podľa:

Čína Príspevok registrované (pre väčšinu destinácií po celom Svete)

Poznámka: budete získať sledovacie číslo potom, čo zásielky potvrdenia, ktoré môžete používať na sledovanie zásielok on-line.

Pozemky dosiahnuť väčšinu krajín v rámci 7 do 20 pracovných dní. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až 20 alebo 35 pracovných dní.

Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Sme bude zodpovedný za akékoľvek škody alebo straty, ktoré vzniknú v prepravnom procese.

Prosím, prečítajte si o tejto politiky sa vrátil žiadne položky.

Pred začatím akéhokoľvek vrátiť, kontaktujte nás prostredníctvom systému správ alebo zákaznícku podporu e-mail. Ďalšie informácie sa bude vyžadovať od vás zabezpečiť.

Vrátený tovar musí byť v pôvodnom stave, takže môžeme nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Položky sa vrátil po 7 dní od doručenia je len pre opravy.

V tomto prípade kupujúci je zodpovedný za poštovné. Zaručujeme, pre každého zákazníka s čo najlepšiu kvalitu a servis.

Všetok tovar prešla prísnou kontrolou kvality a testovanie, aby sa zabezpečilo, že je v dobrom stave pred lode von.

Normálne, budeme poskytovať 3 mesiacov záruka na všetok tovar sa, či položky sú chybné, informujte nás s 3 dní po získaní balíka.

Vrátený tovar musí byť v pôvodnom stave, takže môžeme nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Položky sa vrátil po 7 dní od doručenia je len pre opravy.

Na udržanie kontroly kvality my osobne prezrieť pre každú položku, pred zásielky. Všetky položky sú 100% nové a kontrolované.

Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) s "POZITÍVNE 5 HVIEZD". [Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy.] Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie.

Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím, e-mail alebo chat na trademanager

Pracujeme od Pon.-Sat. od 9:00 do 8:00 hod.

Budeme reagovať do 1 pracovného dňa alebo menej. Uveďte prosím vaše číslo položky alebo číslo objednávky alebo linkin všetkých komunikácií.

Štítky: fetish ženy, posteľ otroctva obmedzenia, flogger kože, flogger, bdsm naplácat, fetish pvc, spank, klitoris gumy, prispôsobený sex pádlo, pádlo sex

Položka Druh Hry Pre Dospelých
Veľkosť 31cm
Nemravný Obrázok No
Názov Značky smspade
Materiál Kožené
Číslo Modelu PD-2000
So Sexuálnym Podtextom No

Napísať recenziu

Smspade Jemná Koža Výprask Pádlo pre ženy Sexuálne Hračky, Výprask Flogger Bič Fetish Slave Flirtovanie Pádlo sex produkty

Smspade Jemná Koža Výprask Pádlo pre ženy Sexuálne Hračky, Výprask Flogger Bič Fetish Slave Flirtovanie Pádlo sex produkty

31 jemná koža pádlo s nity To je faux kožené pádlo ponúka jednoduchý, ale elegantný dizajn a striebro nity pre dekorácie . pádlo je úplne 31 cm dlhé, ktoré sú štandardné sex pádlo veľkosť .s Mangán kus zahrnuté v koža je pružná

Súvisiace produkty