SD1460 RF trubice Vysoká Frekvencia trubka Výkon zosilňovača modul

Novinka

€18.39

Skladom

====== ===========Vitajte v našom obchode===================

Naša spoločnosť je profesionálny poskytovateľ integrovaných obvodov podporné služby, obchod, predaj zážitok! Veľký počet mieste zásob, zákazník je najvyšší, poskytovať zákazníkom kvalitné produkty! Máme veľa produktov v obchode, a čo je dôležitejšie, získate vysoko kvalitný, najnižšej ceny a rýchle dodanie.

Ak máte akékoľvek otázky o kúpe produktu, môžete nám zaslať správu, a odpovieme vám na prvý raz.Môžeme poskytnúť one-stop servis pre elektronické súčasti.

– – – – – – – – – – – – – – Nákup úvahy– – – – – – – – – – – – – –

Výrobok sa bude testovať pred zásielky, bude v dobrom stave, neváhajte nás kontaktovať, ak tam je nejaký problém s produktom. Po prijatí vašej objednávky platby, budeme ho poslať do 1 až 3 pracovných dní.

Zašleme vám prostredníctvom Electronic Štandardné Logistiky, Sos Priority Logistiky, DHL, EMS, FedEx (prepravná metóda závisí od vašej voľby).

Pre všetky objednávky zákazníka, nemáme starosti odovzdanie poplatok, aj 1pcs časť.Keď častí prišli na miestnej vlastné, ak diely boli účtuje clo, sme nie je zodpovedná za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Uistite sa, že ste si prečítali doprava podrobnosti určí predpokladaný termín dodania. Ak projekt ešte nemal prísť na to čas, prosím, dajte nám správu, predĺžiť o potvrdenie prijatia tejto objednávky.

Skontrolujte prosím po obdržaní tovaru. Ak výrobok nie je uspokojivá, musíte sa vrátiť na vrátenie peňazí. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením tovaru a vrátiť musí byť v novom stave (kupujúci by sa mali vrátiť všetky originálnych a nepoškodených položky podľa predaj podmienky).

Srdečne ďakujem za vašu pozitívnu spätnú väzbu a dokončenie transakcie, a náš systém vám vyrazí s pozitívnou spätnou väzbou.

=========== Prajeme vám šťastný nakupovať , Vitajte v ďalšej návšteve ===========

Štítky: blf188xr, sd1488, vf tranzistora, sd1487, palloroid, fm tranzistor, mrfe6vp61k25h, rf trubice, blf188, 2sc2782

Rýchle nabíjanie No
Package Áno
Názov Značky JINSHENGER
Výstupné Rozhrania USB Výstup
Inteligentné Nabíjanie No
Druh 0
Použitie 1
Displej No

Napísať recenziu

SD1460 RF trubice Vysoká Frekvencia trubka Výkon zosilňovača modul

SD1460 RF trubice Vysoká Frekvencia trubka Výkon zosilňovača modul

====== ===========Vitajte v našom obchode=================== Naša spoločnosť je profesionálny poskytovateľ integrovaných obvodov podporné služby, obchod, predaj zážitok! Veľký počet mieste zásob, zákazník je najvyšší, poskytovať zákazníkom

Súvisiace produkty