2020 Pevné Bikini Sexy Plavky Ženy Push Up Plavky Žena Brazílsky Biquini Maillot De Bain Femme Pláž Nosiť Plavky

Novinka

€6.53

/ €9.32

Skladom

2020 Pevné Bikini Sexy Plavky Ženy Push Up Plavky Žena Brazílsky Biquini Maillot De Bain Femme Pláž Nosiť Plavky

Poznámky: ak si objednáte, prosím zanechať svoje meno na zabezpečenie riadnej. Platby

1.Hanke.sk podporuje Visa, Boleto, MasterCard, Maestro Debetnej Karty, Western Union, Webmoney, QIWI a bankovým Prevodom prostredníctvom bánk.

2.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať. 3.Tu je platba centre pomoci: Doprava

1.Budeme posielať položky do 2-3 dní po systém potvrdí kupujúci platby.

2.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, kupujúci sú zodpovední za ciel.

3.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

4.Položky sú dodávané podľa Hanke.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Air Mail, ePacket, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní.

5.Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi:UPS, DHL, Fedex, TNT, DEPX, EMS. Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní. Spätná väzba

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s položkami alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred ochodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. 1. Ktorá veľkosť je pre mňa ten pravý? Sme radi, že sa poradiť o vašich meraní poprsie/pása/obvod bokov. 2. Vitajte na veľkoobchod a priamy predaj? Pre veľkoobchod, budeme ponúkať zľavy a zariadi doručenia pre vás, akonáhle je to možné. Pre priamy predaj, môžeme tovar poslať priamo do vašich zákazníkov, a ak chcete, môžete sa nenechá informácie o nás. 3. Ako môžem sledovať môj balík? Elektronické package: https://www.17track.net/en Hanke.sk štandardná doprava:

Štítky: bikini háčkovanie, hnedé plavky, bikiny, Pláž zakryť, plavky ženy, plavky, bane, jeden piec plavky, miyouj bikiny obchodu, plavky ženy

Materiál štýl Rýchle Schnutie
Materiál Nylon
Pás Nízky Pás
Veľkosť S,M,L,XL,2XL
street style Sexy & Club
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Číslo Modelu 1701089
Štýl street style
ŠTANDARD A++++
Vzor Typ Pevné
Pohlavie ŽENY
Pôvod CN(Pôvodu)
Vek Dospelý/Ženy
Príležitosti Beach Party Príčinné Denne Opaľovanie
S Pad Áno
Názov Značky swimall
Publikovať 2020 Lete Najnovší Dizajn
Podpora Typ Underwire
Položka Druh Bikiny Nastaviť

Napísať recenziu

2020 Pevné Bikini Sexy Plavky Ženy Push Up Plavky Žena Brazílsky Biquini Maillot De Bain Femme Pláž Nosiť Plavky

2020 Pevné Bikini Sexy Plavky Ženy Push Up Plavky Žena Brazílsky Biquini Maillot De Bain Femme Pláž Nosiť Plavky

2020 Pevné Bikini Sexy Plavky Ženy Push Up Plavky Žena Brazílsky Biquini Maillot De Bain Femme Pláž Nosiť Plavky Poznámky: ak si objednáte, prosím zanechať svoje meno na zabezpečenie riadnej. Platby 1.Hanke.sk podporuje Visa, Boleto,

Súvisiace produkty