100ks Kolo Valec Disk Magnety Väčšinu Vzácnych Zemín Neodýmu N35 6x6mm 1/4"X1/4"

Novinka

€8.06

Skladom

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Super silné Vzácnych magnety - keď sa zaseknú so sebou, sú ťažko sa rozpadne.

Môže byť tiež použitý na rozšírenie chránenej lítiové batérie s zapustené kontaktné miesta.

Ideálny pre lepenie poznámky na chladnička dvere.

Skvelé pre do-it-yourself projektov, ako prezentačná tabuľa zápasov, adsorpcia rôznych oceľových častí, ktorým tkaniva box na streche, atď.

Veľkosť: D6 x 6 mm (0.24" x 0.24").

Hodnotenie: N35.

Prevádzková teplota: Max. 80 ℃.

Magnetizing smer: N-S-pól v dvoch najväčších povrchu, cez hrúbky.

Vek:7+ vekové kategórie, aj pre deti a pre dospelých.

Materiál: NdFeB ( Neodýmu ).

Magnety Typ: Neodýmu.

Magnety len, príslušenstvo nie je súčasťou.

POZNÁMKA:

Tieto magnety nie sú hračky. Prosím, dajte neodýmu, magnety na deti vo veku do 5 rokov. Malé magnety predstavovať riziko udusenia, a môžu byť smrteľné, ak požití. Okrem toho, veľké magnety môžete ľahko štipku prsty. Takže vždy dohliadať na deti pri hraní s magnety a uistite sa, že sú si vedomí nebezpečenstvá. Prosím, majte magnety preč od ľudí, ktorí sú na sebe kardiostimulátorov alebo iných zdravotníckych prístrojov. Tieto magnety môže tiež dôjsť k poškodeniu CRT monitory a TV.

NdFeB je nestabilné, hlavne plechy, pásy. Takže keď sa pripojíte dva magnetické tlačidlá, nakresliť ich blízko pri sebe pomaly a jemne, aj samostatné ich pozorne, nie priamo lámanie. Pevný drvenie by spôsobiť poškodenie a trhliny v magnetických materiálov.

Na povrchu NdFeB magnetmi, tam je elektrické pokovovanie chrániť sám, tak to má proti hrdzi a proti korózii funkciu, do určitej miery. Ale ak to nie je možné používať dlhodobo, prosím, uložte ho na suché a čisté životné prostredie.

Na magnetizmus z NdFeB je veľmi silný, prosím, drž vaše elektronické výrobky, ako sú magnetické karty, mobilné telefóny a podobne.

Udržiavať vzdialenosť najmenej 3 metre od iných magnety alebo magneticky citlivé položky, pri manipulácii s magnety. Venovať osobitnú pozornosť nožnice, nože, skrutky ovládače alebo akékoľvek iné ostré kovové predmety.

Štítky: blok magnet hračka, 12v magnet, magnet neodýmu, iman neodýmu, magnet kolo, magnety neodium, neodýmu magnety kocka, magnet neodýmu skrutka, magnet vyhľadávania, Magnet

Napísať recenziu

100ks Kolo Valec Disk Magnety Väčšinu Vzácnych Zemín Neodýmu N35 6x6mm 1/4

100ks Kolo Valec Disk Magnety Väčšinu Vzácnych Zemín Neodýmu N35 6x6mm 1/4"X1/4"

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Super silné Vzácnych magnety - keď sa zaseknú so sebou, sú ťažko sa rozpadne. Môže byť tiež použitý na rozšírenie chránenej lítiové batérie s zapustené kontaktné miesta. Ideálny

Súvisiace produkty