ZWO ASI533MC Pro Firset Svetla Javor Gao Deep space fotografie Mrazené fotoaparát

Novinka

€849.08

Skladom

Entry-level kamera pre deep space fotografie

ASI533MC PRO používa SONY back-osvetlené IMX533 snímač, S 1-palec štvorcový formát je zvlášť vhodný pre astrophotography potreby, Môže byť považovaná za plne rekonštruované a iteratívne produkt ASI183 série.

Ako opakujúci produkt, ASI533MC PRO nie len

Ako opakujúci produkt, ASI533MC PRO nielen zachová, kvalitné funkcie, ako je vysoká QE a high frame rate of ASI183, ale tiež nemá žiary, čítať hluku tak nízke, ako 1.0 e, pixel veľkosť 3.76 µm, a úrovni 2 ZES chladenie záruky; Obzvlášť sa odporúča pre deep space fotografie užívateľov.

Jeden palec štvorcový formát:

IMX533 je 1 palec, pomer strán 1: 1, veľkosť pixelu 3.76 µm, 9 mil. pixel CMOS image sensor, v ADC 14bit režime, môže výstup 20 snímok za sekundu rozlíšenie a čítať hluku tak nízke, ako 1.0 e. SCMOS alebo EMCCD senzory sú porovnateľné, takže sú vhodné pre obraz požiadavky, ktoré vyžadujú vysokým rozlíšením a nízkou hladinou hluku.

IMX533 back-osvetlené snímačom:

Tradičné CMOS snímač má kovové kábel vrstva na photodiode. Keď svetlo prechádza cez kábel vrstva, to budú blokované alebo odráža, čo má za následok photodiode len absorpciu 70% alebo menej svetla; back-osvetlené snímačom má kovové vedenia vrstva a dióda obrátil sa v pozícii, a svetlo dosiahne photodiode bez blokovania. Rýchlosť vstrebávania je vyššia a kvalitu obrazu je vyššia.

Komplexné upgrade

: Ako opakujúci produkt, ASI533MC PRO bol komplexne rekonštruované v porovnaní s ASI183 série:

Fotoaparát krivky: nízky výstupný šumu, vysoký dynamický rozsah

Fotoaparát krivky: nízky výstupný šumu, vysoký dynamický rozsah

Non-žiara procesu:

Tradičné CMOS senzory vytvárať slabý infračervené svetlo, keď sú zapnuté napájanie predzosilňovača. Keď je vo fotoaparáte expozície procesu, to je ekvivalentná svetelný zdroj, ktorý ovplyvňuje celkovú kvalitu obrazu. Na ASI533MC PRO používa non-žiara procesu, bez ohľadu na to, dlhou expozíciou alebo vysokou získať robíte n sa starať o kvalitu fotografií.

Kvantová účinnosť

Po našom výpočte, vrchol kvantovej účinnosti ASI533MC Pro je väčšia ako 80%

Tmavé prúd

Sekundárne ZES chladiace záruka:

2 úroveň ZES chladiča môže znížiť snímač CMOS pod 35 ° teplota okolia (na základe teploty výsledok testu 30 °), zníženie vytvárania tmavé prúd, a dokonca aj s dlhými čas expozície stovky sekúnd, hluk je veľmi malé. Poznámka: Čím nižšia teplota, tým menší je rozdiel teplôt USB3.0 & 256M DDR3 pamäť: ASI533MC PRO je vybavený USB3.0 prenos rozhrania, aj v ADC 14bit režimu, výstupná frekvencia snímok môže dosiahnuť 20 snímok / sekundu; okrem toho, 256M z DDR3 pamäte môžu tiež zabezpečiť, že kamera môže zabezpečiť stabilný prenos dát počas dlhých expozícií bez pádu rámy, a môže tiež znížiť požiadavky na hardvér streľbe počítača.

Štruktúra diagram

1. M43-T2 krúžok 2. EOS-T2 konektor 3. 2 palcový filter (voliteľné) 4. 1.25 "T vedro 5. 1.25 palcový filter (voliteľné príslušenstvo) 6. M42-1.25 "krúžok 7. T2 11 mm predĺženie trubice

Štítky: polemaster android, fotoaparát planetárny, sr2ez, sharpstar, blok stavať, zoomshot pro monokulárne, zwo asiair auta, periscop, monokulárne telescop, elsa mrazené

Číslo Modelu ASI533MC Pro
Názov Značky QHYCCD
Druh Monokulárne

Napísať recenziu

ZWO ASI533MC Pro Firset Svetla Javor Gao Deep space fotografie Mrazené fotoaparát

ZWO ASI533MC Pro Firset Svetla Javor Gao Deep space fotografie Mrazené fotoaparát

Entry-level kamera pre deep space fotografie ASI533MC PRO používa SONY back-osvetlené IMX533 snímač, S 1-palec štvorcový formát je zvlášť vhodný pre astrophotography potreby, Môže byť považovaná za plne rekonštruované a iteratívne produkt

Súvisiace produkty