Lemon USB Fingerprint Reader Notebook Odtlačkov prstov Identifikáciu Windows Dobrý deň, Šifrovanie Pre Win10

Novinka

€14.39

/ €19.19

Skladom

Vlastnosti: 360° stupeň odtlačkov prstov zodpovedajúce zadarmo prstom sa dotknite scenáre, poskytuje viac presný a citlivý výkon než tradičné optika.

Podpora multi odtlačkov prstov, ak chcete použiť rovnaké windows zariadenia s veľkou ĎALEKO (<0.002%) a ĎALEKO(<3%). Môžete si vychutnať súbory zabezpečenia s priateľmi, kolegami lepšie.

Okamžité zápas. Windows Dobrý deň, je heslo-free sign-in a dáva vám najrýchlejší, najbezpečnejší spôsob, ako odomknúť windows zariadenia.

To má zabudovanú "Smart Vzdelávania" algoritmus s biometrickými prst reader je vybavený najnovšou technológiu skenovania, ktorá umožňuje odtlačku zodpovedajúce rýchlejšie a rýchlejšie.

Môžete vyberte súbor/súbory šifrovať. Po výbere súboru/súborov, kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte "Smart ID Encryption" funkciu.

Môžete zadať priečinok, ako zóny zabezpečenia. Raz bol súbor skopíruje do priečinka alebo vytvorený v priečinku súbory v bezpečnostné zložky budú zašifrované automaticky.

Podporuje dva spôsoby, ako sa prihlásiť. Ak chcete dešifrovať zašifrovaný súbor, stačí dvakrát na neho kliknite. Odtlačkov prstov overenie otvorí sa okienko pop-up. Na overenie možno vykonať pomocou odtlačkov prstov alebo Windows prihlasovacie heslo.

Kompaktný Dizajn, malé a ľahko vykonávať; Podpora viacerých prstov a viacerých účtov pre flexibilné konfigurácie.

Špecifikácia:

Typ:USB Fingerprint Modul

Materiál: ABS, Kov

Množstvo: 1pc

Položka Farba: Strieborná, Čierna

Pätica: Štandardné USB 2.0/3.0 rozhranie

Prst Čítanie Limit: 5+ Prsty, 360 Stupeň Dotyk

Prst Rýchlosť Čítania: Okamžité do 2 sekúnd, Smart Vzdelávania

OS: Podpora Windows 10 32/64 Bitov s najnovšími Windows Ahoj Funkcie

Veľkosť: 2*1.7*1.2 cm / 0.8*0.7*0.5" (L*W*H)

Čistá Hmotnosť: 5 g / 0.2 oz

Package

1*USB Fingerprint Modul

Štítky: hp fingerprint windows 10, rastú led samsung, skener odtlačkov prstov, snímač odtlačkov prstov usb, intel mini pc, košík hdd, Odtlačkov prstov, zámky dverí smart, zámok smart, odtlačkov prstov zámok

Číslo Modelu usb fingerprint reader
Zámok Typu Iné
Veľkosť as shown

Napísať recenziu

Lemon USB Fingerprint Reader Notebook Odtlačkov prstov Identifikáciu Windows Dobrý deň, Šifrovanie Pre Win10

Lemon USB Fingerprint Reader Notebook Odtlačkov prstov Identifikáciu Windows Dobrý deň, Šifrovanie Pre Win10

Vlastnosti: 360° stupeň odtlačkov prstov zodpovedajúce zadarmo prstom sa dotknite scenáre, poskytuje viac presný a citlivý výkon než tradičné optika. Podpora multi odtlačkov prstov, ak chcete použiť rovnaké windows zariadenia s veľkou ĎALEKO

Súvisiace produkty