Taktická Výstroj taška Rybolov, Turistika Poľovnícke Tašky, Športové tašky Hrudníka telo Šatka Jediný Ramenný Taktický Batoh

Novinka

€3.38

/ €4.33

Skladom

Popis:

1. Na nosenie-odolná taška je vyrobená z vysoko odolných vojensko-štandardné nylon textílie, ktoré je odolné proti poškriabaniu a opotrebovaniu, a nie je jednoduché zmiznúť.

2. Balík obsahuje Všetky šitie a záchytné pásy sú vyrobené z vojenských materiálov, aby zabezpečili, že nebudú rot po dlhodobom používaní vo vlhkom prostredí alebo narušenia.

3. V kolokačných môže byť ľahko načítať a použiť na veľké tašky, aby sa váš batoh osobnejší a praktické.

4. Silný príslušenstvo časti tela použite vysokej pevnosti nylon pracka, studenej odolnosť a odolnosť proti nárazu bez trhliny a deformácie.

5. Multi-výber balík má 11 farieb: čierna, khaki, púštne digitálne, ACU digital, jungle digitálne a tak ďalej.

6. Jednoduché starať povrchu textílie, nie je ľahké dodržiavať do bodky, škvrny, nenáročná na údržbu.

01. High-pevnosť kovový zips hlavu dlhý povraz, lano s ramenami obojsmerný zips hlava je odolnejšie ako bežné kovové a dáždnik lano, high-pevnosť za studena-odolné a nárazu odolná.

02. Vysokej pevnosti odkaz spojovací materiál sú vyrobené z vysokokvalitných spojovacích materiálov, vysoká ochrana životného prostredia a netoxických materiálov, zima a vysoká odolnosť voči teplotám a krásny tvar.

03. Vpredu na zips, taška s MOLLE systém taška. MOLLE systém je určený na viacerých miestach,, ktoré možno ľahko načítať spoločné položky ako príslušenstvo tašky a rýchlovarná kanvica.

04. Späť na hrubé oka hubky späť pad používa hrubé hubky pad hrať dobrý ochranné šok absorpcie, priedušná potenie, pohodlne a uvoľnene.

05. Pohodlné prenosné dvakrát nosenie textílie s hrúbkou-tkané popruh a multi-hand jujube-vystužené prenosné, odolnejšie.

06. Vysokej pevnosti pracky s vysokou pevnosťou pracky s non-jedovaté a ochrany životného prostredia, anti-vplyv, anti-nosenie, odolnejšie.

07. Velcro oblasť je zahrnutá v Suchým zipsom oblasti, ktoré môžu byť uzatvorené so Suchým zipsom rôzne odznaky podľa koníčky, a ďalšie jedinečné vlastnosti taška.

08. Každý šitie časť presnosť drôt telo je šité s viacerými šijacie nite, ktorý robí taška viac pevné a dobre sa nosí a trvanlivé.

09. Po klip taška chce sponou na zadnej strane vrecka dizajn nie je ľahké spojka kovové pracky, uvádzanie ipadmini a ďalších položiek, ktoré je bezpečnejšie.

10. Spodný otvor otvor v spodnej časti otvor otvor je vhodný aj pre odvod tepla vo vnútri obalu a je bezpečnejšie.

11. Ideálny lemovanie 600D opotrebovaniu hrubé nylon textílie lemovanie, taška je viac odolné a trvanlivé, a nie je jednoduché trhať, anti-nosenie.

12. Vnútorná podšívka nepremokavé podšívka PU vnútorná vrstva je viac ochranné a vnútorné oddelenie interlayer, môžu byť umiestnené na 7-palcový plochá doska.

Špecifikácie:

Názov: Taktické hrudníka taška

Textílie: 600D nepremokavé šifrovanie Oxford handričkou

Veľkosť: výška 28* šírka 18* hrúbka 13 (cm)

Čistá hmotnosť: 0.38 KG

Kapacita: 5L

Package Zahrnuté:

1*Taktické hrudníka taška

Štítky: black taktické pack, kuiu poľovnícke tašky, voodoo taktický batoh, dakine šatka batoh, deti lyžiarske batoh, vodotesný batoh, emerson, ženy batohy nepremokavé, zbraň šatka multi, sklo snowboard

Pohlavie Unisex
Materiál Nylon
Kryt Dážď Áno
Batohy Typ Softback
Číslo Modelu Taktické Hrudníka Taška
Funkcia vonku
Názov Značky COPOZZ

Napísať recenziu

Taktická Výstroj taška Rybolov, Turistika Poľovnícke Tašky, Športové tašky Hrudníka telo Šatka Jediný Ramenný Taktický Batoh

Taktická Výstroj taška Rybolov, Turistika Poľovnícke Tašky, Športové tašky Hrudníka telo Šatka Jediný Ramenný Taktický Batoh

Popis: 1. Na nosenie-odolná taška je vyrobená z vysoko odolných vojensko-štandardné nylon textílie, ktoré je odolné proti poškriabaniu a opotrebovaniu, a nie je jednoduché zmiznúť. 2. Balík obsahuje Všetky šitie a záchytné pásy

Súvisiace produkty