Solárne Ultrazvukové Pest Repeller Vonkajšie Zvierat Repeller Ultrazvukové Zvukový Senzor Pohybu Odpudzujúce Veveričky Myši Vták Bat Kanec

Novinka

€15.80

/ €28.22

Skladom

Funkcie:

Solárne & USB Dual Nabíjanie Spôsobom --- Na Ultrazvukové Zvierat Repeller funkcie solárny panel na špičke prístroj, batériu môže byť poháňaný slnečnou, a tiež je možné dobíjať cez USB nabíjací kábel(neobsahuje).

Držať Zvieratá Preč --- Na Repeller môže Odraziť zvierat tým, že vyžarujú zmes ultrazvukové, nastaviteľné ultrazvukových vĺn frekvencií a silný blikajúce LED stroboskop svetlo a alarm, expels mačky, psov, veveričky, jelene, medvede, vtákov (holuby, ďatle, čajok, atď.), skunks, netopiere, potkany, líšky, medvedíky čistotné, myší a oveľa viac.

Bezpečnosť na Použitie --- Prijať ultrazvukové a baterku, aby zvieratá preč z našej okolo. Ľudský spôsob, ako zahnať zvieratá, bezpečné pre deti, zvieratá a životné prostredie.

Jednoduché Použitie --- Naozaj jednoduchá montáž. Solárne napájanie bez starosti, bez energie. 110 stupňov(z ľava do prava, nie zhora nadol) PIR Snímač Pohybu citlivo zistí, pohybujúce sa objekty pri aktivácii. Rozsah detekcie: až 26 metrov, v závislosti na zvieratách veľkosť (väčšie veľkosti, väčšieho rozsahu).

Dlhovekosť Vonkajšie Použitie --- Nepremokavé shell dizajn, pevné, tvrdé plastové konštrukcie pre odolávať rokov dážď, sneh, ľad a vietor. To môže byť vynechané, v každom počasí. Ideálny na ochranu vašej farme, záhrada, dvor, trávnik, terasa, garáž z nechcených zvierat a hlodavcov.

Špecifikácia:

Napájanie: 5.5 V, 0.1 W Amorfný kremík solárny panel

Nabíjací Prúd: 250mA

Batérie: 4 x AA Nabíjateľná batéria 800mAh

Typ batérie: Ni-MH

Infračervený Senzor Uhol: 110 stupeň

Prevádzka:

1. Silné ultrazvukové vlny, aby vydesiť zvierat. Vlna je aktivovaná, keď sa zviera vstúpi do PIR Senzor rozsah a potom zvieratá cítia nepríjemne a bude bežať preč z oblasti

2. Silný blikajúce biele-LED vydesiť zvierat. Silné blikajúce biele-LED sa aktivuje, keď zviera, vstúpi do priestoru, potom zviera, bude sa báť a utiecť preč

3. Nabíjanie označenie funkcie: počas nabíjania indikátor pomaly bliká. Keď sa nabíjanie je dokončené indikátor nevypne

Frekvencia

13.5 kHz-20kHz: Odraziť myši, krysy, psy, líšky, martens, atď

15.5 kHz-25kHz: Odraziť mačky, medvedíky čistotné, badgers, shunks atď

25kHz-34.5 kHz: Odraziť netopierov, vtákov, hlodavcov a pod

Silný Blikajúce Svetlo Odraziť mýval, diviaka, kuny atd

13.5 kHz-40kHz: odraziť všetky zvieratá vyššie, a zase na silné blikajúce svetlo

Balenie Zoznam:

1 * Solárne Ultrazvukové Zvierat Repeller

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: posteľ psa, kriket loptu, mačka sprej repeller, odraziť ultrazvukové, vták odrážanie, sr04t, mol odrážanie, zviera vody repeller, zvuk vtáka odpudzujúce, umelé návnady

Pešti Typ mačky, psy a podobne
Odpudzujúce Typ Ultrazvukové Pešti Repellers
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Solárne Ultrazvukové Pest Repeller Vonkajšie Zvierat Repeller Ultrazvukové Zvukový Senzor Pohybu Odpudzujúce Veveričky Myši Vták Bat Kanec

Solárne Ultrazvukové Pest Repeller Vonkajšie Zvierat Repeller Ultrazvukové Zvukový Senzor Pohybu Odpudzujúce Veveričky Myši Vták Bat Kanec

Funkcie: Solárne & USB Dual Nabíjanie Spôsobom --- Na Ultrazvukové Zvierat Repeller funkcie solárny panel na špičke prístroj, batériu môže byť poháňaný slnečnou, a tiež je možné dobíjať cez USB nabíjací kábel(neobsahuje). Držať

Súvisiace produkty