Sledujte prepojenie nástroje nástroj popruh nastavovacie popruh zachytiť kombinácie, sledovať prípade otvorenia nástroj ukazovateľ skrutkovač

Novinka

€7.03

Skladom

Špecifikácia Tabuľka:

Názov tovaru:Univerzálne hodinky repair tool Špecifikácie: 1*Univerzálne hodinky repair tool 1*Vietor loptu 1*Sledujte dial stabilizátor 1*Sledujte popruh stabilizátor 1*Tri-pazúr typ otvárač + 18*Pazúr vedúci otvárač 1*Sledujte nastavovacie zariadenie popruhu + 6*Regulátor príslušenstvo 1*obojstrannú vidlica s mierkou 1*Malé oceľové kladivo 1*Kliešte 3* dlhá rukoväť skrutkovača 1*Crosshead skrutkovač 2*Dierovanie ihly 1 balenie*pripojenie pin(1 balenie viacerých modelov,) 1*Páčka nôž Podmienky: Nový Štýl Typ Položky: Hodiny Repair Tool Materiál: zliatina + plastové(IBS)

Toto je obraz a text (angličtina) informácie:

Smer pre použitie :

Názov tovaru :Malé kladivo dierovanie ihly base 1. Miesto na hodinky, v slote karty základne; 2. Miesto hornej časti dierovanie ihla na ihla na watchband. 3. Použiť malé kladivo na štrajk punching ihly a prepichnite ihlou v tabuľke nižšie.

Smer pre použitie :

Názov tovaru :Sledovať nastavovacie zariadenie popruhu 1. Upraviť odnímateľný náramkové hodinky remienok na maximálnu veľkosť; 2. Miesto spojenia hriadeľa sa má vyložiť vedľa patróny; 3. Potom otočte rukoväť, aby sa zasadila náprstok vpred proti spojovací hriadeľ.

Smer pre použitie :

Názov tovaru :Dvojité vidlica s mierkou S jednou rukou ťaháme na hodinky, remienok a na druhej strane drží náprstok konci sledovať nástroj, priložte patróny s pripojením pin na hodinky, remienok,a stlačte patróny s primeranou silou prinútiť pripojenie pin von.

Smer pre použitie :

Názov tovaru :Dvojité vidlica s mierke Jedna ruka drží miesto, kde hodinky remienkom a hodinky ciferník sú prepojené, na druhej strane drží "V" vidlica z obojstrannú vidlica, a "V" vidlica sa používa na určenie pripojenie pin skrátiť pozerať na prepojenie alebo odpojte sledovať remienkom a hodinky ciferník.

Smer pre použitie :

Názov tovaru :Stabilizátor 1. Prispôsobí stabilizátor na maximálnu veľkosť prvý; 2. Dať pozerať späť na stabilizátor. 3. Riadne utiahnite ventil na správnej veľkosti.

Smer pre použitie :

Názov tovaru :Tri-pazúr otvárač 1. Upraviť tri čeľusť otvárač na primeranú veľkosť s zadný kryt na hodinky; 2. Miesto pazúr do drážky zadný kryt; 3. Otočte rukoväť s primeranou silou otvorte zadný kryt.

Smer pre použitie :

Názov tovaru :Malé rukoväť vypáčte nôž 1. Opraviť hodinky na stabilizátor; 2. Miesto kotúča na vypáčte nôž na okraji zadného krytu; 3. Stlačte rukoväť s primeranou silou otvorte zadný kryt.

Výklad:

Vzhľadom na rozdielne zdroje svetla a obrazovka konfigurácie, projekt farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdielu v dôsledku rôznych manuálnych meraní.

Komoditné odporúčanie:

Vážení! Žiadame tiež, aby ste odporučiť niektoré produkty pre vašich voľbách. Vitajte kúpiť! ! !

Návrat navštíviť po predaji:

Dobrý deň, ďakujem, že ste prišli do nášho obchodu na nákup. Ak ste spokojný s naším tovarom a službami, prosím, dajte nám 5-hviezdičkový chvály o našich tovarov a služieb. Ďakujeme vám za vašu podporu, dáme vám lepšie služby a tešíme sa na spoluprácu s vami znova. Ak máte akékoľvek návrhy na našich tovarov a služieb, taktiež dúfame, že vás mohol kontaktovať náš zákaznícky servis a my vám byť blízko plne pomáha. Budeme akceptovať vaše návrhy a kedykoľvek. Ďakujeme

Logistika výklad:

Logistika sa odošle podľa rôznych medzinárodných logistických trás. Čas môže byť oneskorené. Ak je meškanie, prosím, trpezlivo čakať, alebo nás kontaktujte. Pomôžeme vám čo najviac. Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: opravy hodiniek, vyváženie kolesa hodinky, sledujte prípade, st, ciferník hodiniek, kľúčové hodinky, sledujte prípade 36, diy sledovať otváracie nástroj, prípad otvoriť hodinky, odstráňte pásik hodiniek, indikátor páky

Položka Priemer 5inch
Materiál Zliatiny a IBS
Položka Dĺžka 20inch
Funkcia Sledujte Opravy
Položka Druh Opravy Nástrojov A Súpravy
Položka Hmotnosť 0.73kg
Položka Výška 5inch
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Nástroje
Číslo Modelu sledujte nástroje
Položka Šírka 10inch

Napísať recenziu

Sledujte prepojenie nástroje nástroj popruh nastavovacie popruh zachytiť kombinácie, sledovať prípade otvorenia nástroj ukazovateľ skrutkovač

Sledujte prepojenie nástroje nástroj popruh nastavovacie popruh zachytiť kombinácie, sledovať prípade otvorenia nástroj ukazovateľ skrutkovač

Špecifikácia Tabuľka: Názov tovaru:Univerzálne hodinky repair tool Špecifikácie: 1*Univerzálne hodinky repair tool 1*Vietor loptu 1*Sledujte dial stabilizátor 1*Sledujte popruh stabilizátor 1*Tri-pazúr typ otvárač + 18*Pazúr vedúci otvárač 1*Sledujte

Súvisiace produkty