Maloobchod Vysokej kvality Camo Vinyl zábal Kamufláž Film S vzduchová Bublina Zadarmo Pre Car Wrapping Camo Grafika 30 cm 50 cm

Novinka

€6.63

/ €8.83

Skladom

Vlastnosti: *Digitálna Kamufláž Camo vytlačené * Tlačený na LESKLÝ alebo MATNÝ kvalitný zábal film * Svetlé farby,úžasné vzor detaily * Lepidlo hrubé conformtable film * Špeciálne vyvinuté v spolupráci s bubliniek vzduchu release technology * odolný povrch proti Poškriabaniu * Uv stabilný stierka * Vysoká pixelov vzor tlač,nie fade,crack,olúpeme,ak sú správne nainštalované, * Ľahko zabaliť a odstrániť,nie je na škodu, aby vaše auto lak, * Vonkajšie 3 rokov, Vnútorné 6 rokov záruka * Môžu byť použité na čokoľvek, čo má smoth povrchu * Špeciálne veľkosti sú k dispozícii, kontaktujte nás na špecifiká. Niekoľko tipov: * Zmerať svoje oblasť použitia a nákup najvhodnejšie množstvo a veľkosť,alebo sa obrátiť na nás opýtajte na návrh * Pripraviť správnu inštaláciu nástrojov predtým, než ste zábal * teplovzdušná pištoľ je veľmi užitočným nástrojom pri navíjaní krivky * Inštalácia efekt závisí od schopnosti inštalátor a skutočné modely Nástroje možno budete chcieť vedieť: 1.Magnet Majiteľ:Fix vinyl na objekt, zatiaľ čo vy balenie 2.Cítil Stierkou :vytrieť bublina ľahko, ale zároveň to je užitočné pre ochranu vinyl film 3.Vinyl Cutter :Veľmi užitočné pre rezanie všetkých druhov tenký film alebo papier,ako je PVC filmu, vrátane car wrap vinyl ,steny papiera atď. Všetky nástroje, vyššie sú tiež predávané v našom internetovom obchode. O package: 1.Vzhľadom k nízkej cene,budeme prevaľovať až 2.Pretože čína príspevok neumožňujú package najdlhšia strana balíka je nad 90,tak sme sa znížiť ho aj kúpiť 2 alebo viac počítačov 3.Šírka je stabilný, 1.52 m. Produkt Obraz: sľubujeme všetky obrázky bol photoed tým, že nás naše skutočné vytlačené vinyl. vzorky pre podobné vinyle:

Platby:

1 . Prijímame rôzne platobné metódy, ako Alipay (ESCROW) , Western Union, atď.

2 . Prosím, aby platbu do TROCH dní po objednávku.

3 . Vaša Platba bude vydaný LEN po potvrdenie objednávky.

Doprava:

1 . Budeme posielať váš tovar v priebehu 1-3 pracovných DNÍ po overení platby a potvrdení objednávky. Vždy sa snažíme naše najlepšie lode tak rýchlo, ako môžeme, v prípade meškania, vás budeme informovať vopred.

2 .Ak balík je stratený a nemal získať balíček v 60 dní, kontaktujte nás prosím najprv sme odoslať nový vinyl a nové sledovacie číslo.

3. Zašleme vám sledovacie číslo potom, čo sme odoslať balík ,všetky položky môžu byť sledované online!

4. Zvyčajne dodacia lehota bude 14-30 dní.

Brazília: Zvyčajne deň dodávky 14-70 dní. Ostatné krajiny sa bude o 14-30 dní. Je potrebné, aby dokázal s DPH číslo, alebo sme nemali platiť za stratu na svoj pozemok.

Rusko tiež trochu dlhšie , treba 14-40 dní zvyčajne.

Ak sa nechcete dostať balíček v 60 dní alebo 30 dní, váš balík sa žiadna zmena zásielky, prosím zanechať komentár vnútri webové stránky, aby potom budeme sledovať.

5. Ak ste nedostal balík, a chcete, aby sme sa predĺžiť čas dodania obmedzený, môžete nechajte nám komentár vnútri objednávky.

6. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Spätná väzba:

1 . Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.ak sa vám páči tovaru a našich služieb,Prosím, dajte nám POZITÍVNA spätná VÄZBA a 5 HVIEZD .

2 . Ak máte akékoľvek problémy s tovarom, prosím, KONTAKTUJTE NÁS pred ochodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť riešiť problém,a dať uspokojivé riešenie.

FAQ:

Otázka:Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky.

Otázka:mám prijímať vinyl, ale tam sú niektoré vrások na to

Odpoveď:nebojte sa ,môj priateľ, máme na roll up vinyl pevne , aby sa zabránilo vytláčanie zo express. Po dlhom čase prepravy,keď ste s pread z vinyl náhle,môže to spôsobiť, že niektoré vrások,ale prosím, skúste zabaliť ,a odstrániť vzduchové bubliny, môžete nájsť vrásky, nebude mať vplyv na jeho použitie

Otázka: Na obmedzené časové obdobie sa chýli ku koncu, ale ešte som nemala dostať parcely, čo mám robiť?

Odpoveď: môžete nechať komentár vnútri objednávky a spýtajte sa nás ak chcete pridať viac dní. Aliepxresss NEBUDE uvoľnenie platby do parcela, prejdite na koniec a niektoré jednom znamení zásielky. V skutočnosti, nemusíte sa starať o časovo obmedzená.

Štítky: striekanie 3d nálepka, kapucňou kamufláž 3d, polestar 3d nálepka, kamufláž reed 3d, ehdis film, ehdis semiš, ehdis odšťavovač, ehdis náramok, camellia 3d nálepka, ehdis pásu

Umiestnenie Nálepky Celé Telo
Veľkosť 152*30cm,152*40cm,152*50cm,152*58cm
Dizajn Zmena Farby
Druh Materiálu Iné
Položka Šírka 58cm
Typ Nálepky Auto Tela
Názov Značky Cheshjong
Model Oem
Názov Modelu sc-08
Druh Iné 3D Nálepka
Tepelnú Odolnosť -40°c~90°c (-40°F~194°F)
Položka Priemer 3cm
Položka Dĺžka 150cm
Pierko Vzduchová bublina uvoľnenie/Vzduch zadarmo
Pôvod Čína (Pevninská Časť))
Položka Druh Nálepky
Hrúbka 0.16 mm
Názov Digitálny vinyl camo
Balenie Prichádza Balené
Kategória Nálepky
použitie auto telo nálepka/nálepky na auto

Napísať recenziu

Maloobchod Vysokej kvality Camo Vinyl zábal Kamufláž Film S vzduchová Bublina Zadarmo Pre Car Wrapping Camo Grafika 30 cm 50 cm

Maloobchod Vysokej kvality Camo Vinyl zábal Kamufláž Film S vzduchová Bublina Zadarmo Pre Car Wrapping Camo Grafika 30 cm 50 cm

Vlastnosti: *Digitálna Kamufláž Camo vytlačené * Tlačený na LESKLÝ alebo MATNÝ kvalitný zábal film * Svetlé farby,úžasné vzor detaily * Lepidlo hrubé conformtable film * Špeciálne vyvinuté v spolupráci s bubliniek vzduchu release technology

Súvisiace produkty