700ml Automatický Dávkovač tekutého Mydla Batérie Powered Verejného Inteligentný Senzor Umývanie Rúk pre Kuchyňu, Kúpeľňu Príslušenstvo Sada

Novinka

€4.90

/ €9.62

Skladom

700ml Automatický Dávkovač tekutého Mydla Touchless Nástenné Batérie Powered Inteligentný Senzor Umývanie Rúk Kontajner pre Kuchyňu, Kúpeľňu

Funkcia:

1. 150mm inteligentný senzor tekutina, zabráňte kontaktu pre infekcie, jasné hlbšie, môžete lepšie ochrániť ruky a zdravie.

2. 2 hladín kvapaliny výstup môže byť upravená tak, aby fix kvapaliny výstup aby sa zabránilo zbytočnému odpadu.

3. Duálne napájanie, môžete použiť AA batérie napájanie, nie je potrebné nájsť externé napájanie, nezávislé použitie. Môžete tiež použiť napájací adaptér pre napájanie, ktoré je viac vhodné na rôzne miesta prostredia.

4. Rôzne čistenie kvapalín môže byť použité, a dezinfekčné gély môžu byť taktiež použité.

5. 700ml veľkú kapacitu, pohodlná veľké otvorenie, ľahko aplikovať tekuté, nie je ľahké splash, plne transparentný okno neustále sledovať množstvo kvapaliny používané.

6. Tento inteligentný senzor mydla je automatický sprej mydla, ktorý využíva digitálny okruh ovládanie, infračervené automatické snímanie a batérie jednotky.

7. Stabilná, spoľahlivá, silná odolnosť voči svetelným zdrojom rušenia, citlivé indukcie.

8. Infračervený senzor automaticky zásuvky kvapalina, vhodná pre všetky druhy hand sanitizer.

9. Low-spotreba pohon obvode dizajn, 4x 1,5 V AA batérie možno použiť takmer 20 000-krát, čo je 20 krát za deň, môže byť použitý pre 2-3 roky.

10. Plášť je vyrobený z dovezených ABS surovín, s vynikajúce vplyv pevnosť, vysoká pevnosť, odolnosť proti korózii, netoxický a bez chuti.

11. Vynikajúce chemické vlastnosti a elektrické izolačné vlastnosti, môže vydržať teplo, bez deformácie, pevný a nie je ľahké byť poškriabaný, nie je ľahké deformovaný. Ideálny výber na verejných miestach.

12. Plne automatické indukčné, aby sa zabránilo šíreniu spôsobené kontakt.

13. Plne automatickú úsporu energie čip, energeticky úsporné, ekologické a nákladovo efektívne.

14. Viac užívateľsky príjemný dizajn, jednoduchá inštalácia, jednoduché použitie, dlhá životnosť.

Špecifikácia:

Napätie: 220V-240V

Snímanie Vzdialenosť: 150 mm/5.91"

Kapacita: 700ml

Materiál: ABS + Elektronických Komponentov

Použitie Batérie: 4 X AA Batérie

Veľkosť produktu: 16.8 X 11 X 10 cm/6.61 X 4.33 X 3.94"

Veľkosť balenia: 17.5 X 12 X 10 cm/6.89 X 4.72 X 3.94"

Hmotnosť výrobku: 180 g

Hmotnosť balenia: 187 g

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. 1 X Automatický Dávkovač Tekutého Mydla

1 X Skrutka Balík (3x Samostatne závitové Skrutky+3x 6 mm Gumové Zátky)

1 X Manuál

1.Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze.

2.Pre USA/CA /RU doprava je rýchlo.

3.Prioritou dodanie,rýchle dodanie do 48 hodín.

4.Žiadne faktúry alebo receip alebo propagačné materiály zahrnuté.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Doručenia :

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: automatické nespresso, automatu dávkovač na mydlo, na zuby teether, tiy kúpeľňa produkty, lege dávkovač alkoholu, Veko Stojan, mydlo servírovanie jedál, kuchynský nástroj, kúpeľňa ružová, pre set kuchyne

Názov Značky alloet
Certifikácia ŽIADNE
Druh Tekuté Mydlo Automaty
Hlavný Materiál ABS
Pôvod CN(Pôvodu)
Dávkovač Tekutého Mydla Typ Automatický Dávkovač Na Mydlo
Číslo Modelu Mydlo
Funkcia Dávkovač Tekutého Mydla

Napísať recenziu

700ml Automatický Dávkovač tekutého Mydla Batérie Powered Verejného Inteligentný Senzor Umývanie Rúk pre Kuchyňu, Kúpeľňu Príslušenstvo Sada

700ml Automatický Dávkovač tekutého Mydla Batérie Powered Verejného Inteligentný Senzor Umývanie Rúk pre Kuchyňu, Kúpeľňu Príslušenstvo Sada

700ml Automatický Dávkovač tekutého Mydla Touchless Nástenné Batérie Powered Inteligentný Senzor Umývanie Rúk Kontajner pre Kuchyňu, Kúpeľňu Funkcia: 1. 150mm inteligentný senzor tekutina, zabráňte kontaktu pre infekcie, jasné

Súvisiace produkty