Vtopek 10.1" 4G+64 G 2din Android 9.0 autorádia Multimidia Video Prehrávač, Navigácia GPS Pre Toyota RAV4 RAV 4 2012-2018 Vedúci Jednotky

Novinka

€87.43

/ €143.34

Skladom

Hardware, Upgrade:

T9 je vybavený zadarmo chladiaci ventilátor, ktorý môžu zachovať stabilnú prevádzku aj pri dlhodobom používaní. Ak potrebujete ventilátor

pre ostatné stroje, prosím, choďte do obchodu Príslušenstvo pre nákup.

Časovo obmedzené Výhody:

Zadarmo upgrade, aby vám poskytol lepší zážitok.

Fanúšikovia, ktorí podľa nášho obchodu môžete získať MIC zadarmo (Externý mikrofón podporuje iba T séria strojov), a môžete sa tešiť

ďalšie zľavy na väčšinu produktov v našom obchode.

★ Nákup FAQ:

Produkt podporuje volantu ovládacie tlačidlá,

podporuje originálne auto kamery (canbus sa vyžaduje),

podporuje non-originál kamery (podporuje viaceré fázy mechanizmov),

podporuje originálne auto funkcií, ako je klimatizácia nastavenia (canbus vyžaduje, viac originálne auto funkcie sa vzťahujú na pôvodnú auto)

Poznámka : predvolené napájací kábel nezahŕňa canbus, nepodporuje pôvodná kamera a originálne auto funkcií, prosím, kontaktujte nás kúpiť v prípade potreby

Skutočný Android 9.0 systému , podpora aplikácie rozdelenej obrazovky, aby vaše používanie viac šikovný, podpora viac najnovšie aplikácie.

V porovnaní s riadnym displej, T6/T9/T10 IPS uhol je väčší a displej je viac jemná

Najnovšie technológie, pomocou moderných Android navigačné riešenie, podporuje viac vlastné nastavenia a otvára ďalšie možnosti pre používateľov.

V porovnaní s pôvodným auto, je displej väčší, farby sú živšie, a podporuje prezeranie z viacerých uhlov. Nový rám je vyrobený podľa pôvodných auta, ktorý dokonale zapadá s autom a je ľahko nainštalovať.

Hlavný ovládač používa mapy, navigáciu na ľavej strane obrazovky, a co-pilot alebo zadnej dieťa (cez video výstup), hodinky obľúbený TV program na pravej strane obrazovky.

Podpora split screen zobrazenie akýchkoľvek 2 aplikácie, kombinuje sa.

Podpora video a DVR aplikácie Plávajúce Okno , prispôsobiť polohu zobrazenia a aby váš zážitok z jazdy plné studené farby.

Podpora zadné video výstup, auto stále môžete splniť zábava potreby detí v zadnej časti, pričom do úvahy jazdy.

Najnovšie andriod 9.0 4 jadra systému, podpora 1GB RAM + 16 GB ROM a 2 gb RAM + 32 GB ROM voliteľné, budeme naďalej uvádzať na trh viac výkonné stroje, venujte prosím pozornosť k našej shop Dostávať upozornenia na nové produkty).

Predvolené vstavané úprava je 12EQ (až 32EQ), a zvuk surround môže byť nastavené na rovnaký čas, čo vám umožní ponoriť sa do nádhernej hudby.

Podporuje takmer všetky aplikácie mapy. Pred odoslaním vašich obľúbených produktov, budeme nainštalovať najnovšiu offline mapu svojej krajiny pre vás, a na mape sa byť aktualizovaný v pravidelných intervaloch. Samozrejme, môžete tiež použiť on-line mapy.

Podporuje zadnej strane displeja. Keď auto je v obrátenom režime rádio sa okamžite prepnúť na obrazovke v zadnej časti auta na zaistenie vašej bezpečnosti jazdy.

Ak nemáte pôvodná kamera, môžete si ho kúpiť kliknutím na tlačidlo "KÚPIŤ TERAZ" na obrázku nižšie.

Podporuje pripojenie k ADAS DVR. ADAS DVR má viacero vstavaných pomocné jazdy technológií, vkladanie kvalitné TF pamäťovej karte na záznam každom okamihu vašej jazdy.

Viac a viac národný automobilový výrobné štandardy vyžadujú, aby sa vozidlá musia byť vybavené tlaku v pneumatikách poplašné zariadenie. Význam tlaku v pneumatikách poplašné zariadenie môže byť videný. Kliknite na obrázok nižšie kúpiť tlaku v pneumatikách poplašné zariadenia, pripojte rádio a spätnú väzbu vaše pneumatiky stav v reálnom čase.

Podpora Bluetooth spojenie, dial telefón Bluetooth, vstavaný mikrofón rádia, aj keď okolité prostredie je hlučné, rádio podporuje externé pripojenie mikrofónu, ktorý môže zaručiť svoju kvalitu hovoru.

Podpora volante ovládanie pôvodného auta. Pre prvé použitie verzia bez canbus, ručné tlačidlo učenia sa je potrebné. Verzia s canbus môže byť použitý po kontrole a pripojenie canbus.

Ako rádio, zabudovaný výkonný a stabilný rádio podporuje vstavaný zosilňovač čipy pre obľúbené kanály.

FAQ:

1.Prečo nie je možné zapnúť autorádia ?

1.1 Prosím, skontrolujte Napätie autorádia : 12V

1.2 Ak sa vám tento test autorádio,môžete kombinovať červené a žlté drôty a pripojiť ich na pozitívnu stranu zdroja.Black line sa negatívne napájania.

1.3 Nahradí rovnaký typ poistenia test autorádia.

Poznámka: Prosím, musí použiť svoju moc, káble na pripojenie naše auto rádio,nie je možné vložiť pôvodnej auto konektor priamo na náš stroj.

Štítky: logo toyota rav4 2020, digitálne rádio pre android, bezdrôtový reproduktor, toyota rav4, 2din vw android 10, corolla, 2 din rádio pre android, 2din android rádio, 2019 2020 rav4, guľôčky českého skla

Veľkosť Displeja 10.1"
Názov Modelu Android player 9.0
Položka Hmotnosť 1.7kg
Rozhranie USB
Operačný Systém Android 9.0
Položka Veľkosť 42cm*13 cm*5 cm
Vhodné pre modely Pre Toyota RAV4 RAV 4 2012-2018
Rozlíšenie 1024*600
RAV4-Rok 2015
Toyota Model Toyota RAV4
Pôvod CN(Pôvodu)
Pamäť RAM 4G
Vrátane Rámu Áno
Aplikácia Plávajúce Okno Podpora
Pripojenie externého mikrofónu Podpora
ROM 64 G
Certifikácia ŽIADNE
Pripojenie K USB ADAS DVR Podpora
Digital Media Format JPEG
Druh Materiálu Metial+Plastov
Moc Von 4 x 50W
Pre Vozidla Značky/Modelu TOYOTA
Din Double Din
Pôvodné Auto Kamery Podpora
Max Externej Pamäte 128G
T6/T10 Systém Android Android 10.0
Špeciálne Funkcie Podpora 4G Siete
Rozdelená Obrazovka Podpora
Napätie 12V
Vrátane CANBUS Áno
Originálny Volant Ovládanie Podpora
Názov Značky Vtopek
Jazyk OSD Vietnamčina
Pripojenie USB TPMS Podpora

Napísať recenziu

Vtopek 10.1

Vtopek 10.1" 4G+64 G 2din Android 9.0 autorádia Multimidia Video Prehrávač, Navigácia GPS Pre Toyota RAV4 RAV 4 2012-2018 Vedúci Jednotky

Hardware, Upgrade: T9 je vybavený zadarmo chladiaci ventilátor, ktorý môžu zachovať stabilnú prevádzku aj pri dlhodobom používaní. Ak potrebujete ventilátor pre ostatné stroje, prosím, choďte do obchodu Príslušenstvo pre nákup. Časovo

Súvisiace produkty