Cartoon Zvierat Mačka Ísť Preč Tlač Rohožky Flanelové Domáce Dekorácie Protišmykové Rohože Mačka Dvere Mat Tapis De Bain Felpudo

Novinka

€4.06

/ €4.90

Skladom

Vitajte na mojom obchode

Tipy: vezmite Prosím na vedomie, všetky veľkosti, hmotnosti a farieb môže mať malé odchýlky od ručné meranie a zobrazenie na obrazovke.

Materiál: kvalitné flanelové textílie s elastické a savá hubky anti-slip dizajn: netkanej textílie s vzorované pvc bodky spodnej Veľkosť: 40x60cm(Ručné rezanie, tam bude 1-2cm chyba)

Hrúbka: cca.8(mm)

Package: 1 kus/vrecko

UPOZORNENIE:

1.Zvážte, prosím, trochu farebný rozdiel a veľkosť chyby ak ste objednávku.

2.Prispôsobený tlač je k dispozícii,obráťte sa na nás s obrázkom.

3.Je vyrobený z tkaniny materiál,ideálny pre použitie doma,ale nie sú odolné pre vonkajšie.Ak si chcete kúpiť vonkajšie dvere mat,prosím, kontaktujte nás.

OBJEDNÁVKY A PLATOBNÉ

Prosím, uistite sa, že všetky kontaktné údaje sú správne,prepravný doklad bude výstup vaše informácie priamo.

Kupujúci by mal zaplatiť dovozné clo a dane z krajiny určenia,ak tam sú.Sme rukoväť poštovné len,a náš doprava zadarmo NIE zahŕňa akýchkoľvek ciel a daní.

ODOSLANIE & POŠTOVNÉ

Tovar vám bude zaslaný v 1~5 pracovných dní po platbe overené Hanke.sk.

Naša doprava zadarmo zvyčajne stojí 10~25 dní do hlavného krajov,ale sľúbil, že príchod kuriéra je do 60 dní,takže ak je to naliehavé,zvoľte si, prosím, expresné služby, aby sa zabránilo odkladu.

Kuriér je termín dodávky nie je pod našou kontrolou,môžeme vám pomôžu sledovať parcely,ale v skutočnosti,sme nemôže robiť nič, aby sa zasadila ich skôr.Očakávať, že vaše pochopenie a vďaka pokročilej.

PO-PREDAJNÝ SERVIS

Obchod s istotou a dôverou! Poskytujeme 15 dní vrátiť a zásady vrátenia peňazí chrániť vaše záujmy!

Láska alebo peniaze späť! Chybné položky,doprava poškodeného, alebo len sa vám nepáči to,prosím, kontaktujte nás pre návrat alebo vrátenie peňazí.

PROSÍM, NENECHAJ SPORU PRED KONTAKTUJTE NÁS.Že bude robiť veci zložito.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím, nezabudnite nechať nás všetkých 5 hviezd pozitívne hodnotenie.Je to pre nás veľmi dôležité.Vďaka!

Štítky: pre domáce, mat, jeseň dvere, rohože vnútorné, koberec, rohožky, vaňa mat, mat jogy, pat mačka, rohože, ázijské rohožky

Vzor Typ Karikatúra
Názov Značky WSNG
Funkcia Anti-Slip
Dizajn Karikatúra
Technics Stroj Vyrobený
Špecifikácia 40mm*60mm
Materiál Semiš
Veková Skupina Dospelí
vzor TLAČENÉ
Koberec Predaj Čistý Koberec (kus)
Aplikácia Foyer, spálňa, kúpeľňa
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Moderné
Použitie Kúpeľ

Napísať recenziu

Cartoon Zvierat Mačka Ísť Preč Tlač Rohožky Flanelové Domáce Dekorácie Protišmykové Rohože Mačka Dvere Mat Tapis De Bain Felpudo

Cartoon Zvierat Mačka Ísť Preč Tlač Rohožky Flanelové Domáce Dekorácie Protišmykové Rohože Mačka Dvere Mat Tapis De Bain Felpudo

Vitajte na mojom obchode Tipy: vezmite Prosím na vedomie, všetky veľkosti, hmotnosti a farieb môže mať malé odchýlky od ručné meranie a zobrazenie na obrazovke. Materiál: kvalitné flanelové textílie s elastické a savá hubky anti-slip

Súvisiace produkty