JIANGLUN Pre Dell Inspiron 7557 7559 Lcd Pánty Vľavo a Vpravo PDMMW 2MCP4

Novinka

€12.09

Skladom

sme veľkoobchod pre prenosné časti, Tablet Časti ,Mobilný telefón časti, súčasti a UV Vytvrdzovania Stroj, ak potrebujete hromadne, aby v budúcnosti, prosím, pridajte si môj skype jllaptopparts alebo whatsapp +86 15959258351, alebo môžete poslať na predaj jlnlaptopparts.com .som vám fastly odpovedať a dať vám najlepšie ceny a služby. a ušetríte veľa času a peňazí.

Špecifikácia:

Stav: Nové

Názov: JIANGLUN Pre Dell 7557 7559 Lcd Pánty Vľavo a Vpravo PDMMW 2MCP4

Záruka: 3 mesiace

Package: Štandardné Balenie

Fit Model:

Pre Dell Inspiron 7557 7559

Doprava Termín:

Veľmi Dôležité Oznámenie:

Ak nie sú umiestnené v U. S. A

Objednávky budú odosielané z Číny Hanke.sk doprava mehtod S Sledovacie Číslo.Ak potrebujete rýchle dodanie , môžete si vybrať epacked, e-EMS, EMS, DHL, alebo iné spôsoby dopravy by ste chceli zvoliť. ktoré ušetria viac poštovné čas pre vás, to záleží na vás. :)

To zvyčajne trvá 5-15 pracovných dní doručené, ale nie je zaručené, niekedy oveľa dlhšie, Brazília ,Taliansko,ruská Federácia, atď.

Ak ste z Ruska , uveďte prosím úplné meno, anglický Adresa a Psč.

Ak ste z Brazílie , uveďte, Prosím, Daňové Číslo (DPH) alebo občiansky k nám.

A Prosím na Vedomie, že daň nebude obsahovať v tejto cene !

Takže, ak nutne potrebujete táto položka , odporúčame vám, aby ste vyberte Urýchlené Dopravy pre spoločnosť DHL express ,

Bude ukladať oveľa viac času pre vás.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ak sa nachádzate v U. S. A

Objednávky budú odosielané Hanke.sk poštovné ,e-balené alebo e-express. To zvyčajne trvá 7 až 15 pracovných dní. Ak potrebujete rýchle dodanie , môžete si vybrať, EMS, DHL, alebo iné spôsoby dopravy by ste chceli zvoliť. ktoré ušetria viac poštovné čas pre vás, to záleží na vás. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ak chcete rýchlejšie zásielky , pls vyberte Urýchlilo Dopravu .

Ak chcete, aby ostatné poštovné spôsobmi, alebo máte akúkoľvek otázku, na dopravu, pls ďalšie informácie, budeme radi pomôžu.

Záručné Podmienky:

1. Spokojnosť je zaručená. Ak nie ste úplne spokojní s nákupom, môžete vrátiť na vrátenie peňazí alebo vymeniť za náhradné. Sme len vyžadovať, aby ste nás kontaktovať do 14 dní od obdržania vášho položky a vráti ho v rovnakom stave, bola prijatá.

2. Vráti nebudú akceptované, ak sa stane nákup nesprávnu položku omylom. Takže, prosím, venujte pozornosť na náš obraz a ak je to možné porovnávať s pôvodným časť pred nákupom.

3. Pre všetky výnosy, kupujúci je povinný platiť náklady na danú položku je spiatočnou adresou.

O Spätnej Väzby:

Keď sa zobrazí položka, my by sme veľmi ocenili vašu podporu pri odchode nás 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu. Ak ste nespokojní a rozhodnú odísť negatívna spätná väzba, prosím, kontaktujte nás ešte pred opustením spätnú väzbu a umožňujú nám možnosť, aby sa vec vyriešila. Jednoducho dochádzky negatívna spätná väzba sa problém nevyrieši.

Ak máte otázky alebo problém s našimi produkt alebo službu, vždy ste vítaní na nás kedykoľvek obrátiť a pomôžeme vám s priateľským odpoveď do 24 hodín.

Produkt Zdrojov:

Sme celosvetový dodávateľ notebook & Tablet náhradné diely a príslušenstvo, ak hľadáte akékoľvek predmety alebo ich časti, ktoré nemožno nájsť v našej predajni, prosím, dajte nám vedieť, čo ste hľadali a koľko sme schopní poskytnúť vám produkt zdrojov.

Ak potrebujete viac množstve, než sme ponúkané v našom obchode alebo záujem o nákup vo veľkom, prosím, dajte nám vedieť, ako vám môžeme určite splní vaše požiadavky .

Štítky: dell touchpad, dell laptop touchpad, kryt dell inspiron, kryt dell, dell inspiron 15 7567 kryt, dell inspiron 7567 notebook, dell inspiron 7559 nahradenie prípade, dell inspiron touchpad, inspiron, prípade dell inspiron 15

Položka Druh LCD Pántov
Názov Značky abdo
Číslo Modelu Pre Dell Inspiron 7557 7559
Pôvod CN(Pôvodu)
Kompatibilné Značky Pre Dell

Napísať recenziu

JIANGLUN Pre Dell Inspiron 7557 7559 Lcd Pánty Vľavo a Vpravo PDMMW 2MCP4

JIANGLUN Pre Dell Inspiron 7557 7559 Lcd Pánty Vľavo a Vpravo PDMMW 2MCP4

sme veľkoobchod pre prenosné časti, Tablet Časti ,Mobilný telefón časti, súčasti a UV Vytvrdzovania Stroj, ak potrebujete hromadne, aby v budúcnosti, prosím, pridajte si môj skype jllaptopparts alebo whatsapp +86 15959258351, alebo môžete poslať

Súvisiace produkty