Zawaland Módne Opakovane Masku na Tvár Farba Kamufláž Vytlačené Úst Maska Kryt Proti Znečisteniu Masky pre Ženy Muži

Novinka

€2.84

/ €4.98

Skladom

POZNÁMKA

Prosím, láskavo poznamenať,že uvedený výrobok sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu. Dospelá Maska Proti Prachu Úst Maska PM2.5 Dospelých Masku na Tvár Funkcie: Pohlavie:unisex Vek:Dospelý Materiál:Polyester, Vzor, Typ:Tlač Popis: 1. Materiál: Polyesterová tkanina, mäkký, priedušný;umývateľný a opakovane použiteľné 2. Karikatúra tlače vzor, 3D dizajn, módne a roztomilý 3.2-ochranné vrstvy na filtrovanie, účinne blokuje škodlivé látky, čo umožňuje deťom, aby sa voľne dýchať 4. . Nastaviteľné visiace uši, znížiť ucho tlak, pohodlné na nosenie

Package zahrnuté: 1x Maska x 2 Filtre, Veľkosť:22.5cmx13.5 cm Poznámka: 1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ak potrebujete filtre, prosím, kliknite na tento odkaz:

Tipy:

1. Filtre nie sú umývateľné, odporúča sa používať 1 filter pre 3-7 dní. Ak sa nachádzate v prostredí s závažné znečistenie ovzdušia, odporúča sa nahradiť ju za 3 dni.

2. Ak filter je kontaminovaný cudzích predmetov, olejové škvrny, atď., prosím, vymeňte ho v čase.

3. Ak máte problémy s dýchaním, nie je vhodné na používanie masky.

4. Masky nie sú, odporúča sa, ak je riedky vzduch alebo keď spí.

1 .Akceptujeme AliPay na Západ Únie, Moneybooker a TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 .Všetky produkuje mať na sklade. Môžete zaplatiť priamo. Prosím, kontaktujte nás do 24 hodín, ak máte akékoľvek problémy za úhradu.

1 . Keď sa zobrazí položka a spokojní s produktom, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR.

2 . Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím, kontaktujte nás bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám dobré riešenie. Negatívna spätná väzba nemôže vyriešiť všetky problémy, ak nevieme veci.

Zawaland je jedným z popredných dodávateľov v ženy módneho priemyslu. Známy pre jeho vintage-inšpirovaný módou, ako sú ženy sukne, ženy šaty, topy, príslušenstvo a pod., poskytuje vzrušujúce a zapojenie on-line nákupný zážitok pre každého v hľadaní vintage móda pre ženy.

Založená od roku 2013 , BunniesFairy sa teší viac ako 6 rokov poskytovať našim zákazníkom vysoko kvalitné a starostlivo vybrané a dobre-ceny, autentické dobové oblečenie a doplnky.

Po integrácii priemyselné reťaze Návrh, Výrobu, Kontrolu Kvality, Dodávateľského Reťazca a Zákaznícky Servis v roku 2015, BunniesFairy je schopný loď unikátne predmety z pôvodného dizajnéri zákazníkov po celom svete s rýchle dodanie.

Zawaland sa stará o svojich zákazníkov najviac a vždy sa usilovala o 100% spokojnosť zákazníka. Ak máte akékoľvek otázky, nenechajte sa kontaktovať s nami. Vitajte nakupovanie v BunniesFairy! Vaša spokojnosť je náš veľký úspech.

Štítky: kontúry nyx, egypt armlet, reťaze dom, fem le hodinky, pár nástroje, booba gumy, korzety kosti, dhl prípade htc, klip zt 0640

Bezpečnostný štandard ŽIADNE
Materiál Spandex
Trieda ochrany ŽIADNE
Vzor Typ Tlač
Pôvod Čína (Pevninská Časť)
Pohlavie ŽENY

Napísať recenziu

Zawaland Módne Opakovane Masku na Tvár Farba Kamufláž Vytlačené Úst Maska Kryt Proti Znečisteniu Masky pre Ženy Muži

Zawaland Módne Opakovane Masku na Tvár Farba Kamufláž Vytlačené Úst Maska Kryt Proti Znečisteniu Masky pre Ženy Muži

POZNÁMKA Prosím, láskavo poznamenať,že uvedený výrobok sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu. Dospelá Maska Proti Prachu Úst Maska PM2.5 Dospelých Masku na Tvár Funkcie: Pohlavie:unisex

Súvisiace produkty