LIXADA 256/416pcs RGB LED Smart Cyklus Bicykel Bicykel Svetlo Farebné Koliesko Hovoril Svetlo Programovateľné DIY Svetlo Lampy Bicicleta

Novinka

€42.22

/ €68.09

Skladom

Tento bicykel svetlo monitor systém je inteligentný zariadenia osobitne navrhnuté pre cyklistov, ktorý je nainštalovaný na bicykli hub ľahko a je schopný zobraziť všetky predstaviteľné obrazy, obrázky, Gif, posúvanie slová tak, cyklisti môžu vyjadriť svoju vlastnú osobnosť a tvorivosť v trochu nudná na koni. Funguje to perfektne na 26" kolesá alebo vyšší, ako to zahŕňa štyri ľahkých zbraní, ktoré vám dostatok visual pobyt čas, aby si svoju tvorivosť. Programovateľný bicyklov svetla, ktorá premení váš bicykel do farebné obrazovky. Zábavné k tomuto produktu!

Funkcie:

OBRAZ,ZNAK DISPLAY: Editor vaše predstaviteľné obrázok, Gif, alebo DIY vlastný text, graffiti a posúvanie slová na exkluzívny softvér, ktorý je nakonfigurovaný v SD kartu za predpokladu,. Podporované formáty JPG, BMP, GIF, JPEG, atď..

VYSOKÉ ROZLÍŠENIE RGB FAREBNÝ DISPLEJ: Full farebné 2000cd/m2 vysoký jas displeja je veľmi ľahké vidieť na ceste v noci alebo aj cez deň. To je úžasné svetelné dekorácie pre váš milovaný bicykle kvôli jeho farbu, úplnosť a Vysokým rozlíšením pre najlepšie zobrazenie skúsenosti.

NEPREMOKAVÉ DIZAJN: IP66 Nepremokavé dizajn s jasnými a zefektívniť vodotesné púzdro pre LED svetlá, nie je potrebné sa obávať daždivé dni na koni a škody spôsobené normálne umývanie bicyklov.

DLHO SILU, VYTRVALOSŤ: Vybavené tromi batérie prípadoch, že objať tri 18650 batérie najviac. Môžete si slobodne vybral power up systém s 1, 2 alebo 3 batérie(Nie sú Súčasťou). Jeho silu, vytrvalosť až o 8 hod s 4000mAh výkon kapacita keď je napájaný 2 ks 18650 batérie.

UPLATŇUJÚ PRE: Bicykle s priemerom kolies 26 palcov a vyššie (vonkajší priemer náboja, musí byť viac ako 10 mm,menej ako 65mm.) pre jednoduchú inštaláciu bez potreby ďalších nástrojov.

Špecifikácie:

Model: 1-801 / 2-801Pro (Voliteľné)

Materiál: ABS

LED množstvo: 256 ultra svetlé 5050 Led / 416 ultra jasné Led 3528

LED osvetlenie farby: Plný farieb

LED životnosť: 30000h

Najlepšie rýchlosť požiadavka: 8KM/H

Napájanie: 1, 2, alebo 3 18650 batérie (Nie sú Súčasťou)

Batéria kapacita: 4000mAh

Batéria pracovný čas: 8 hod / 6h

Nabíjanie metóda: 5V USB nabíjanie

Nepremokavé úroveň: IP66

Veľkosť balenia: 26 * 15.5 * 7.5 cm / 10.2 * 6.1 * 3.0 v

Hmotnosť balenia: 521g / 18.4 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Svetlo Hosť

1 * Nabíjací Kábel

1 * Čítačka Kariet

1 * 128 MB SD Karta (Nakonfigurované)

1 * Nastaviť Pásky

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: led rgb, Smart Koliesko, malé prilba bicykel led svetlo, bicycl lampa, cubrebotas ciclismo, hra token, požičovňa hovoril protector, bicykel lumen, 10 ks bicyklov led hovoril svetlá, GaCIROn

Číslo Modelu DIY Cyklistické Svetlo
Certifikácia ---
Montáž Umiestnenie Špice Kolies
Názov Značky LIXADA
Zdroj Napájania Batérie

Napísať recenziu

LIXADA 256/416pcs RGB LED Smart Cyklus Bicykel Bicykel Svetlo Farebné Koliesko Hovoril Svetlo Programovateľné DIY Svetlo Lampy Bicicleta

LIXADA 256/416pcs RGB LED Smart Cyklus Bicykel Bicykel Svetlo Farebné Koliesko Hovoril Svetlo Programovateľné DIY Svetlo Lampy Bicicleta

Tento bicykel svetlo monitor systém je inteligentný zariadenia osobitne navrhnuté pre cyklistov, ktorý je nainštalovaný na bicykli hub ľahko a je schopný zobraziť všetky predstaviteľné obrazy, obrázky, Gif, posúvanie slová tak, cyklisti môžu vyjadriť

Súvisiace produkty