Doprava zadarmo 145pcs módne 4" korker vlasy luky (ŠIŤ ty) boutique sponky do vlasov vlasy luky

Novinka

€152.82

Skladom

korker vlasy klip

Vitajte na tradestreet, Naša spoločnosť sa nachádza v YiWU, Ktorý je korunovaný ako more komodít a rajom pre nakupujúcich,Máme vlastnú továreň a to whosale a maloobchod , Všetky položky môže byť kvalita zaručená na 100% a súhlasíte s 1:1 vymeniť vadný ty, sa zaoberáme v KVETE vlasy klip , Pettiskirt kvet klipy ,flitre čelenky, butik vlasy luky, kvetinové Doplnky , Kožené šperky.Magic šatku,pettiskirts a všetky ostatné módne výrobky! Vitajte visite na našich webových stránkach alebo e-mail, aby som si všetky katalógu!

4" korker vlasy luky (ŠIŤ ty) korker sponky do vlasov boutique corker sponky do vlasov

Veľkosti 4"

Farba rovnaký obrázok s , Existuje mnoho a mnoho farieb na sklade

Materiál: grosgrain páse s nástrojmi

Výhody:

1. Na MIN na každá farba je 10pcs/farba/štýl 2.Colné môže dizajn farba mu páči, povedzte nám, Prosím, farba číslo farby graf. 3.VŠETKY tieto pásky sú hrubé páse s nástrojmi ,Tie pásky majú vysokú kvalitu . 4.SME tepla tesnenie "VŠETKY" koniec pásky, aby sa chrániť pred rozstrapkaniu. 5.Sme výrobca vlasy príslušenstvo, Ak klient majú štýl, ale nechcete zobrazovať na našich webových stránkach,môžete nás kontaktovať a poslať nám fotografiu , môžeme vyrábať vzorky zadarmo pre vás a ukázať vám foto. 6.Podľa našich skúseností, nedostatok akéhokoľvek kus výber informácií môže spôsobiť mnoho dní odkladu, výroby a dopravy luky. 7.Prosím, sedliak prijať žiadne negatívne pripomienky alebo 3-hviezdičkový , Ak výrobky, ktoré sa stalo problém , Prosím, kontaktujte ma na prvý , snažíme sa vyriešiť za vás ,Ak kupujúci nechať negatívnu spätnú väzbu alebo 3-hviezdičkový bez kontaktujte nás , Budeme odmietnuť akékoľvek spolupracovať v budúcnosti.

Doprava:

Zvyčajne sme sa budú odoslané položky podľa Medzinárodných EMS ,Asi 5-7 pracovných dní od dodania tovaru(okrem prázdninový deň), ak je to naliehavé,môžeme prijať aj iné lode spôsobmi, napríklad tak, UPS/DHL/TNT a tak ďalej,a to môže zvýšiť loď poplatok, ak máte nejaké špeciálne remands,pls, neváhajte a kontaktujte sa s nami,ďakujeme veľmi pekne za podporu. V nepravdepodobnom prípade, že návrat je žiadosť, pls uistite sa, že všetky výnosy zahŕňajú všetky pôvodné položky nepoškodený, v re-predajného stavu, všetky originálnom balení vrátane manuálov, záručného formuláre, atď. Poštovné a balné poplatky nie sú refundovateľné. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť. Prosím, kontaktujte nás pred vrátiť.

Spätná väzba:

Sme ocenili každú spätnú väzbu, ktorú nechajte to je veľká podpora pre nás, keď sa budete potvrdenie platby, pls, neváhajte napísať spätnú väzbu, aby sme mohli robiť lepšie služby. Sme tiež vážne predávajúci, ak nie je žiadny problém,pls prvý kontakt s nami pred odchodom vaše pripomienky, budeme vždy, aby všetko úsilie, aby ste spokojní s poriadku, veľmi pekne ďakujem!

Štítky: tp420, dospelých lukostreľbe luk, lukostreľba žena, f177, luk pre streľbu lano, šípka nock bod, amor uvoľnenie, arow zvyšok, archeri, členok páse s nástrojmi

miesto pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Materiál Bavlna
Štýl Aktívne
Oddelenie Meno Deti
Vzor Typ Pevné
Položka Druh Pokrývku hlavy
farba champagne
Sezóna Jar, Leto, Jeseň, Zima
Pohlavie Dievčatá
Číslo Modelu Vlasy Príslušenstvo
Druh Sponky do vlasov

Napísať recenziu

Doprava zadarmo 145pcs módne 4

Doprava zadarmo 145pcs módne 4" korker vlasy luky (ŠIŤ ty) boutique sponky do vlasov vlasy luky

korker vlasy klip Vitajte na tradestreet, Naša spoločnosť sa nachádza v YiWU, Ktorý je korunovaný ako more komodít a rajom pre nakupujúcich,Máme vlastnú továreň a to whosale a maloobchod , Všetky položky môže byť kvalita zaručená na 100%

Súvisiace produkty