Zbavte se složky sdílených dokumentů, 1. krok: Najděte soubor, který chcete sdílet


Chcete-li, aby váš soubor mohl vyhledat a otevřít kdokoli na internetu, můžete ho sdílet veřejně.

Jan Zítko na

U veřejně sdíleného souboru bude viditelné vaše jméno jako jméno vlastníka. Klikněte na Získat odkaz ke sdílení. Zapnuto — Veřejné na webu.

Co je chráněné zobrazení?

Klikněte na Uložit. Zvolte úroveň přístupu, kterou mají lidé mít.

  1. Sítnice a proti stárnutí
  2. Tajemství proti stárnutí neviditelné push up
  3. Sdílení souborů z Disku Google - Počítač - Nápověda Google One
  4. Co je chráněné zobrazení? - Podpora Office

Přečtěte si další informace o tom, jak mohou ostatní zobrazit soubory, přidávat k nim komentáře nebo je upravovat. Klikněte firewall proti stárnutí Hotovo. Lidé, kteří nejsou přihlášeni k účtu Google, se v souboru zobrazí jako ikonky anonymních zvířátek.

Jak na Google Disk alias Google Drive | G Suite (Google Apps) blog - novinky ze světa cloud služeb

Přečtěte si další informace o anonymních zvířátkách. Sdílení a spolupráce na souboru s více než lidmi Na souboru Dokumentů, Tabulek nebo Prezentací Google může současně pracovat až lidí s oprávněními pro prohlížení, úpravy nebo komentáře. Pokud soubor používá více než lidí, mohou soubor upravovat pouze jeho vlastník a někteří uživatelé, kteří mají oprávnění k úpravám.

zbavte se složky sdílených dokumentů noční maska​​ proti vráskám

Pokud chcete soubor sdílet a spolupracovat na něm s více než lidmi: Publikování souboru Pokud potřebujete, aby soubor mohlo prohlížet mnoho lidí najednou, publikujte ho a vytvořte odkaz ke sdílení se čtenáři. Lidem, kteří potřebují soubor upravit nebo okomentovat, můžete poskytnout přístup s oprávněním upravovat.

Přečtěte si, jak soubor publikovat. Po publikování je soubor viditelný pro všechny na internetu.

Práce se sdílenou vyrovnávací pamětí aplikace Bridge

Při publikování soukromých nebo citlivých údajů buďte opatrní. Pokud máte pracovní nebo školní účet, může váš administrátor omezit, kdo může publikovaný soubor zobrazit. Pokud jste administrátor, zjistěte, jak získat kontrolu nad tím, kdo může publikovat dokumenty na internet. Pokud chcete soubor přestat sdílet se spolupracovníky, přečtěte si, jak změnit oprávnění ke sdílení.

  • Jak se zbavit silných vrásek
  • Pleťové krémy proti stárnutí s peptidy
  • Informovat vybrané uživatele o sdílení pomocí vlastní zprávy.
  • Velké nasolabiálne záhyby
  • Bratři 4 kód života proti stárnutí

Na web můžete vkládat dokumenty, tabulky a prezentace, které si může zobrazit velké množství uživatelů. Přečtěte si, jak vkládat dokumenty na web.

zbavte se složky sdílených dokumentů TianDe vráskový krém

Pokud na svém webu očekáváte vysoký provoz, nejdříve dokument publikujte v Dokumentech, Tabulkách nebo Prezentacích Google a vložte publikovanou adresu URL do Webů Google.

Získávání zpětné vazby pomocí Formulářů Google Pokud potřebujete získat mnoho informací, vytvořte Formulář Google.

Sdílení souborů z Disku Google

Odpovědi se zaznamenají do Tabulky Google. Přístup s oprávněním upravovat poskytněte pouze těm, kteří potřebují pracovat s odpověďmi.

  • Krémy pro muže proti vráskám
  • Vyřezávat recenze proti stárnutí soupravy
  • Sdílení dokumentů - Google Apps doporučení a postupy
  • Nejlepší reklamy proti stárnutí
  • Při práci na sdílených discích vám mechanismus sdílené vyrovnávací paměti aplikace Bridge umožní importovat již vytvořenou sdílenou vyrovnávací paměť a znovu ji použít.
  • Вы можете войти, - проговорила .

Pokud chcete zobrazení odpovědí umožnit více než lidí, publikujte tabulku na internetu a vytvořte odkaz ke sdílení se čtenáři. Řešení problémů s dokumenty sdílenými s mnoha lidmi Pokud je dokument sdílen s mnoha lidmi a dochází k jeho selhání nebo se dostatečně rychle neaktualizuje, vyzkoušejte tyto tipy pro řešení problémů: Místo toho, abyste lidem umožnili komentovat v dokumentu nebo tabulce, vytvořte formulář Google k získávání zbavte se složky sdílených dokumentů vazby.

Přečtěte si, jak vytvořit Formulář Google. Pokud vytvoříte kopii dokumentu, nezahrnujte do ní vyřešené komentáře a návrhy.

47 komentářů

Přečtěte si, jak vytvořit kopii. Smažte starší informace nebo přesuňte data do nového dokumentu. Požádejte čtenáře, aby dokument zavřeli, když ho zrovna nepoužívají.

zbavte se složky sdílených dokumentů velké nasolabiálne záhyby

V publikovaném dokumentu uveďte pouze nejdůležitější informace. Kratší dokumenty se načítají rychleji.

Jak uložit obrázky z dokumentu do samostatných souborů

Snižte počet uživatelů s oprávněním upravovat dokument. Pokud získáváte informace z více dokumentů, vytvořte nový dokument pouze pro zobrazení, který budete sdílet s velkým počtem lidí. Omezení sdílení souboru Když s někým sdílíte nějaký soubor, můžete nastavit, co s ním daná osoba může dělat.

Zobrazit: Uživatelé si mohou soubor zobrazit, ale zbavte se složky sdílených dokumentů ho změnit ani sdílet s ostatními.

Komentovat: Uživatelé mohou k souboru přidávat komentáře a návrhy, ale nemohou ho změnit ani sdílet s ostatními.

Jak na Google Disk alias Google Drive

Upravovat: Uživatelé mohou v souboru provádět změny, přijímat a odmítat návrhy a sdílet ho s ostatními. Nastavení, s kým může být odkaz sdílen Když sdílíte odkaz na soubor, můžete nastavit, do jaké míry může být soubor sdílen. To, jaké máte možnosti, závisí na vašem účtu Google — zda je pracovní, školní, nebo používáte Gmail.

karta na obličej vrásek pekaři nejlepší krém proti vráskám proti stárnutí

Zapnuto — veřejné na webu: Kdokoli může v Googlu vyhledat váš soubor a otevřít si ho i bez přihlášení ke svému účtu Google. Zapnuto — všichni, kdo mají odkaz: Soubor může používat kdokoli, kdo má odkaz, i bez přihlášení ke svému účtu Google. Vypnuto — konkrétní lidé: Soubor mohou používat pouze lidé, se kterými ho sdílíte.

Související články.

Jak se používá chráněné zobrazení pro čtečku obrazovky? Proč se soubor otevírá v chráněném zobrazení? Chráněné zobrazení je režim jen pro čtení, ve kterém je zakázaná většina funkcí pro úpravy. Soubor se v chráněném zobrazení otevře z několika důvodů: Soubor byl otevřen z umístění v Internetu   — když se v chráněném zobrazení zobrazí zpráva s upozorněním, že soubory z Internetu můžou obsahovat viry.